Scapă de părul de pe față cu fulgi de ovăz

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 12 aprilie 2021, 13:41
Aproape toate femeile se confruntă cu problema părului facial, în special cu cel de deasupra buzei superioare. Majoritatea celor care au acest inconvenient recurg la îndepărtatea cu ceară a pilozității, fără să știe însă că există o alternativă mai simplă, naturală și mai puțin dureroasă.

Nu doar că nu provoacă durere, dar se pare că are efect semipermanent. Femeile din Orientul Mijlociu, a căror pilozitate este mai crescută comparativ cu femeile din Occident, folosesc această combinație pentru îndepărtarea părului nedorit. Mixtura nu doar că îți lasă pielea fără perii inestetici, dar o și calmează, având efect antiinflamator.

Ingredientele sale naturale conțint vitamine, minerale și antioxidanți și îți lasă pielea sănătoasă, conferindu-i strălucire și hidratare.

Iată rețeta-minune care te scapă de părul inestetic de pe față:

2 linguri de miere

2 linguri de suc de lămâie

1 lingură de fulgi de ovăz
mierelamaie

ovaz

Fulgii de ovăz se macină până când ajung la textura unei pulberi. Peste praful de cereale adăugați ulei de lămâie și miere. Amestecați bine până când amestecul se omogenizează și aplicați conținutul peste locul în care aveți părul nedorit. Lăsați să acționeze aproximativ 15 minute după care spălați cu apă călduță.

După ce ați îndepărtat amestecul, aplicați o cremă de față, este bine să o folosiți pe cea cu care vă dați zilnic,

Repetați această procedură de două sau de trei ori pe săptămână. După o lună veți constata că perii inestetici din locul respectiv vor dispărea complet.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!