Reţeta Sofiei Vergara pentru un păr strălucitor

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 12:57
Chiar şi vedetele de la Hollywood, care îşi permit tratamente costisitoare de beauty, apelează la reţetele tradiţionale atunci când vine vorba despre frumuseţea lor.

Este cazul şi actriţei Sofia Vergara, care a dezvăluit într-un interviu că pentru a avea un păr strălucitor, lung şi sănătos, ea foloseşte o reţetă pe bază de uleiuri, învăţată de la mama ei, pe care, de altfel, o folosesc toate femeile din familia ei.

sofia-vergara-par-masca 1

Pentru pregătirea măştii, pe care o aplică o dată pe săptămână, Sofia Vergara foloseşte următoarele ingrediente: 20 ml ulei de măsline, 10 ml ulei de migdale şi câte 3 picături din uleiurile esenţiale (lavandă, portocale). Totul se pune într-un bol de ceramică (niciodată plastic), se mixează bine şi se aplică cu o pensulă pe toată suprafaţa părului. Apoi se menţine peste o oră, ca să aibă efect.

sofia-vergara-par-masca 2

Şi rezultatele se văd! Pe lângă apariţiile ei voluptuoase, Sofia Vergara este mereu admirată pentru podoaba ei capilară, iar schimbările de culoare sau de volum nu îi afectează bogăţia şi strălucirea părului. Grija acordată acestuia i-au adus nu numai faimă, ci şi contracte avantajoase de publicitate.

sofia-vergara-par-masca 3

(Sursa foto: Hepta, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!