Ai părul fin şi subţire? Cum îl poţi face să pară mai bogat

De Sandra S., pe

Părul tău poate deveni din ce în ce mai subţire şi lipsit de viaţă din mai multe motive – dietă necorespunzătoare, prea multă vopsea de păr, prea mult styling la temperaturi înalte. Uite cum îţi poţi face podoaba capilară să pară mai bogată:

O tunsoare potrivită

Evită bretonul sau tunsorile în linii drepte, în schimb fă-ţi una în straturi, care să ofere volum părului tău. Poţi încerca şi un bob clasic dacă ai părul drept, scurt sau lung.

Produse cosmetice pentru păr subţire

Poţi găsi în magazine produse speciale pentru părul subţire – gel, spumă sau fixativ, toate cu acelaşi efect. De obicei le poţi folosi şi pe părul umed şi pe părul uscat, însă nu uita să îl speli după ce le-ai ţinut în păr o zi întreagă.

Usucă-ţi părul cu foehnul

Dacă îl întinzi cu placa va arăta subţire şi lipsit de volum. Ca să eviţi acest look, mai ales dacă ai părul subţire, usucă-l cu foehnul cu capul în jos. Foloseşte şi un şampon şi balsam pentru mai mult volum, la fiecare spălare.

Spală-ţi părul mai des

Dacă foloseşti un şampon care curăţă delicat, ai putea să-ţi speli părul mai des – părul curat pare mai des şi este mai voluminos.

Pune-ţi bigudiuri

Cumpără-ţi un set de bigudiuri – mari dacă ai părul lung, medii dacă e mai scurt – cu care să faci câteva bucle lejere şi care să îţi ofere volum pe calotă, astfel ca podoaba ta capilară să pară mai deasă.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!