(P) Șamponul uscat: soluția pentru un păr impecabil

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 11:50
Părul tău se îngrașă rapid? Vrei să îți menții coafura mai mult timp? Șamponul uscat te ajută să arăți impecabil, atunci când vrei să prelungești distanța între samponari.

Șamponul uscat este o pulbere, care, atunci când este aplicată pe păr, absoarbe excesul de grăsime și murdărie, fără a fi nevoie să te mai speli pe cap. Șamponul uscat, disponibil în varianta de pudra sau spray, este folosit pentru a absorbi excesul de sebum, oferind astfel un aspect impecabil părului și o viață mai lungă coafurii.

În ultimii ani, șamponul uscat a câștigat în popularitate datorită simplității utilizării și datorită beneficiilor aduse firului de păr.

5 motive pentru care merită să încerci șamponul uscat:

  • Curăță și degresează firele de păr. Pulberile fin măcinate din șamponul uscat, ajută la o absorbție eficientă a excesului de sebum și elimină mirosurile nedorite din păr. Aplicat pe scalp și la rădăcină firului de păr, șamponul uscat degresează și întărește firul de păr.
  • Conferă volum. Șamponul uscat curăță părul, îi conferă o textură uniformă și volum. Poate fi folosit pentru orice tip de păr.
  • Reduce frecvența samponărilor. Dacă ai o urgență și nu ai timp să te speli pe cap, șamponul uscat este cea mai bună soluție. Curăță părul, îi conferă strălucire, făcându-l foarte ușor de periat, în doar câteva minute.
  • Nu lasă părul să se încâlcească. Dacă nu vrei ca părul tău să se încâlcească sau să se electrizeze, atunci folosește șamponul uscat. Îți vei menține astfel coafură proaspătă o perioadă mai lungă de timp.
  • Protejează părul împotriva umidității și împotriva razelor UV. Șamponul uscat oferă protecție îndelungată împotriva umidității și împotriva razelor ultraviolete. Vei arăta impecabil indiferent de condițiile meteorologice nefavorabile (soare puternic, vânt, umiditate, frig).

Cum se utilizează?

Șamponul uscat se aplică doar pe părul uscat. Îți recomandăm varianta spray, care este mai ușor de utilizat. Pulverizezi la rădăcină părului și întinzi cu degetele pe lungimea scalpului. Apoi, pulverizezi pe tot părul o cantitate mică. Nu uita de ceafă sau de zonele laterale. După ce termini de pulverizat, masează rădăcinile și periaza părul în toate direcțiile. În câteva minute, vei obține un păr curat, cu volum.

Recomandarea noastră : Șamponul uscat Joico Instant Refresh Dry

Șamponul uscat Joico Instant Refresh Dry.

Șamponul uscat Joico Instant Refresh Dry este destinat persoanelor al căror păr se îngrașă rapid și care doresc să mărească distanța între spălările părului. Acesta absorbe foarte rapid particulele de grăsime și conferă o prospețime minunată părului, lăsând părul fîn și mătăsos. Șamponul uscat Joico Instant Refresh Dry nu este lipicios și nu lasă reziduri pe scalp.

Șamponul uscat ar trebui să facă parte din kitul cosmetic de urgență al fiecărei femei. Atunci când te trezești târziu dimineața și nu ai timp să te speli pe cap pentru că întârzii la serviciu sau la școală sau, seara, când după o lungă zi de muncă, ai o întâlnire sau un eveniment special, și nu mai ai timpul sau energia să te speli pe cap, șamponul uscat este o soluție de mare ajutor. De asemenea, dacă părul tău se îngrașă rapid, șamponul uscat te va ajuta să prelungești distanța între șamponări.

Foto: femeie cu parul in vant/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!