(P) Inovație – gel de duș concentrat. 3 motive pentru a te îndrăgosti de el!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iunie 2017, 11:49
În linia tendinţelor «less is more» (mai puţin înseamnă mai mult) precum șamponul non-spumant sau deodorantul comprimat, descoperiţi acum gelul de duș concentrat Yves Rocher! Principiul său este surprinzător: un gel de duș ce permite reducerea considerabilă a consumului de material plastic! Pe scurt, un ritual benefic în egală măsură pentru noi și pentru planetă.

«Îmi doresc un gel de duș ușor și plăcut de utilizat»

Datorită formulei sale inovatoare înregistrată în Franţa printr-un brevet, o singură picătură este suficientă pentru un duș. Textura sa fluidă și onctuoasă se transformă într-o spumă bogată și senzorială ce curăţă pielea cu delicateţe. Promisiunea unui duș senzorial și parfumat.

«Îmi doresc un gel de duș care respectă echilibrul pielii»

Cercetătorii Cosmétique Végétale® Yves Rocher au selecţionat și asociat gelul de Aloe Vera Bio, uleiul esenţial de Coriandru (în parfum) și extractul de Mango. Formula sa cu pH neutru, testată sub control dermatologic, conţine peste 97% ingrediente de origine naturală. Fără conservanţi, fără parabeni.

«Îmi doresc un gel de duș eco‑responsabil»

Inovator, gelul de duș concentrat oferă într‑un format de 100 ml, la fel de multe utilizări precum un gel de duș clasic de 400 ml, adică echivalentul a 40 de dușuri. Care este rezultatul? Reducerea impactului asupra mediului: 50% mai puţin plastic**, 50% mai puţine emisii de gaze cu efect de seră** (de 5 ori mai puţine camioane utilizate pentru transport).

În plus, ambalajul gelului de duș concentrat este realizat printr-un demers de eco-concepţie: flacon reciclabil ce conţine plastic reciclat.

Să nu uităm nici de formula ușor biodegradabilă a noului gel de duș concentrat, ce ajută la prezervarea sistemelor acvatice. Un atu prezent de altfel în toate gelurile de duș Yves Rocher!

Gelul de duș concentrat Yves Rocher este disponibil în 3 arome: Mango & Coriandru, Măsline & Petit – Grain și Vanilie Bourbon.

Mai multe detalii pe www.yves-rocher.ro

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!