(P) Îngrijirea călcâielor în sezonul rece, de la necesitate la răsfăț

De Unica.ro pe
Tălpile și călcâiele moi și îngrijite reprezintă un indicator al atitudinii femeii față de ea însăși și garanția unei bune dispoziții. Pentru că iarna pielea de pe tălpi este destul de solicitată din cauza contactului cu încălțămintea groasă, a insuficienței de oxigen și a acțiunii bacteriilor, picioarele au nevoie de o îngrijire specială.

Așadar, nu este de mirare că tocmai din motivele enumerate mai sus, majoritatea femeilor preferă să meargă la un salon specializat pentru a scăpa de toată bătaia de cap. Dar varianta cea mai la îndemână, atât din punct de vedere al bugetului cât și din perspectiva timpului, rămâne îngrijirea călcâielor acasă.

Sfatul specialiștilor este să îți achiziționezi o trusă de calitate pentru pedichiură. Instrumentele potrivite te vor scuti de multă bătaie de cap, ușurându-ți considerabil munca.

Îmbină utilul cu plăcutul și urmează acești trei pași esențiali pentru îngrijirea călcâielor în sezonul rece:

Înmoaie picioarele în apă caldă

Pregătește-ți picioarele pentru relaxare! Înmoaie picioarele în apă caldă, nici prea fierbinte, nici prea rece, pentru a evita uscarea pielii. Pentru o relaxare deplină, poți adăuga în apă sare de mare și câteva picături de ulei aromat. Astfel, pielea ta se va înmuia, iar celulele moarte vor putea fi îndepărtate cu ușurință.

Exfoliază pielea

După ce picioarele au fost înmuiate, șterge surplusul de apă de pe călcâie și exfoliază-le, pe rând. Poți încerca Pila electronică cu cristale de diamant Scholl Velvet Smooth™. Este ușor de folosit și oferă rezultate profesionale chiar la tine acasă. Tot ce trebuie să faci este să rotești cu grijă pila peste pielea îngroșată și vei vedea cum aceasta va fi îndepărtată cu ușurință.

Masează tălpile

După exfoliere, folosește o cremă special concepută pentru călcâie. Aceste produse au ingrediente-cheie care conferă suplețe și finețe picioarelor, timp îndelungat. De exemplu, un remediu împotriva crăpăturilor și a pielii uscate este keratina. O găsești în crema reparatoare pentru picioare, cu keratină, de la Scholl. Crema Scholl Cracked Heel, crema pentru tratarea călcâielor crăpate K+ (cu keratină), hidratează pielea uscată, iar călcâiele devin netede.

Cutie cadou Scholl

Răsfaţă-te și tu de sărbători! Câştigă O Pilă Electronică Scholl Velvet Smooth™ din ediţia limitată de iarnă. Vezi aici cum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat