(P) Cum să-ți îngrijești unghiile în sezonul rece

De Unica.ro pe
Sezonul rece poate fi o provocare nu numai pentru sănătatea pielii tale, ci și pentru sănătatea unghiilor tale. Temperatura scăzută îți poate usca unghiile, ți le poate face mai moi și mai ușor de rupt. În sezonul rece, rutina de îngrijire a unghiilor tale trebuie să se schimbe.

Sfaturile noastre pentru îngrijirea unghiilor în anotimpul rece:

Aruncă pila ta veche și investește într-o pilă Scholl Velvet Smooth

Pilele clasice și pilele pentru retuș după pilire deteriorează unghiile, făcându-le mai fragile și mai ușor de rupt. Folosește o pilă electronică de calitate pentru a reda luciul natural al unghiilor. Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth, reprezintă modul ideal și fără efort de a menține aspectul sănatos și strălucitor al unghiilor de la picioare și mâini. Este prevăzut cu capete interschimbabile, așa că se adaptează ușor nevoilor tale.

Spală-te des pe mâini și picioare

Este un obicei banal, dar tindem să uităm de el tocmai în sezonul rece, când este mai necesar decât oricând, în special când vorbim de picioare. Acestea transpiră în încălțămintea grea de iarnă, iar umezeala este principalul factor care duce la apariția micozelor. Folosește un săpun delicat și o perie specială pentru unghii. Doar după o spălare temeinică a mâinilor și picioarelor poți începe să folosești produsele pentru manichiură sau pedichiură.

Folosește mișcările într-un singur sens când pilești unghiile

Unghiile de la mâini și picioare se scurtează cu pila, nu cu foarfeca sau unghiera. Pentru unghii rezistente care nu se exfoliază, folosește un singur sens atunci când pilești. Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth are un cap abraziv, perfect pentru scurtarea unghiilor.

Netezește suprafața unghiei

Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth are un capăt de netezire care te va ajuta să netezești suprafața unghiilor fără să afectezi sănătatea lor, pregătindu-le astfel pentru aplicarea lacului sau a ojei colorate.

Obține luciul natural

Toate femeile visează la luciul acela natural al unghiei, fără a folosi lacul de unghii. Acum îl poți obține folosind capătul special pentru luciu de la Scholl Velvet Smooth. Acesta îți va transforma total unghiile.

Ține unghiile la căldură

Mănușile fără degete nu sunt o opțiune prea bună pentru a avea unghii sănătoase. Unghiile cresc mai încet la temperaturi scăzute, așa că nu uita să iei mereu cu tine, când ieși la plimbare, o pereche de mănuși groase care să-ți protejeze atât pielea, cât și unghiile.

Folosește uleiuri vitaminizante

Uleiul pentru îngrijirea unghiilor de la Scholl Velvet Smooth este ideal pentru a fi folosit zilnic. Conține șapte uleiuri hrănitoare, care pot fi masate pe patul unghial în fiecare seară pentru a menține sănătatea unghiilor pe timp de iarnă. Iarna aceasta găsești Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth alături de uleiul vitaminizant în pachet de sărbătoare, ideal de făcut cadou.

Scholl pachet cadou pentru ingrijirea unghiilor

Răsfaţă-te și tu de sărbători! Câştigă O Pilă Electronică Scholl Velvet Smooth™ din ediţia limitată de iarnă. Vezi aici cum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat