(P) Cum îngrijești corect pielea sensibilă și tenul intolerant

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 martie 2020, 12:51
Pielea sensibilă și tenul intolerant sunt probleme cu care se confruntă din ce în ce mai multe femei. Tenul intolerant este tenul foarte sensibil, atât la factorii interni, cât și la cei externi - alergeni genetici, mediul înconjurător, poluare, substanțe chimice și multe altele. 

În ciuda diferenţelor dintre tenul intolerant şi cel alergic, reacţiile şi simptomele sunt asemănătoare: înroşire, lipsă de elasticitate, erupţii, senzaţie de uscăciune, descuamare uşoară, senzaţie de arsură şi disconfort.

Descoperă noile formule cu eficiență imediată Toleriane Ultra, de la La Roche-Posay

Pentru a veni în ajutorul persoanelor care se confruntă cu un ten intolerant – sensibil, reactiv, alergic – La Roche-Posay a lansat Toleriane Ultra, cu o formulă ultra-protectoare și hidratantă, ce vine într-un ambalaj inovator 100% ermetic, cu tehnologie patentată, pentru protejarea perfectă a ingredientelor.

Toleriane Ultra se adresează celor cu pielea ultrasensibilă şi alergică, sau cu tendinţă atopică, și este un produs cu o formulă specială, bazată pe apa termala, cu rol de a echilibra microbiomul pielii, neurosensină, un ingredient activ cu acțiune calmantă și rapidă, dar și glicerină și unt de shea.

(P) Cum îngrijești corect pielea sensibilă și tenul intolerant

Fără să conțină alcool sau parfum, sau orice alt ingredient sintetic, Toleriane Ultra calmează pielea de la prima aplicare și o ajută să-și refacă bariera de protecție în calea alergenilor sau a substanțelor nocive din mediul înconjurător.

Noua formulă Toleriane Ultra are două texturi adaptate tipurilor diferite de piele intolerantă – TOLERIANE ULTRA Cremă, pentru piele uscată, și TOLERIANE ULTRA Fluid, pentru piele normală şi mixtă.

toleriane ultra

Lansarea Toleriane Ultra, evenimentul care a adus laolaltă specialiști, vedete, beauty editori și influenceri

UNICA a fost la lansarea Toleriane Ultra, de unde colega noastră Dana-Ruxandra Panghe, beauty editor, a transmis LIVE emisiunea săptămânală Beauty News.

Într-un cadru natural, de poveste, toți cei care au participat la evenimentul de lansare Toleriale Ultra au putut afla de la doi specialiști – dr. Monica Schifirnet, medic alergolog, și dr. Adina Mărgăritescu, medic dermatolog – care sunt tipurile de ten intolerant, cum ne dăm seama că avem un astfel de ten și cum trebuie să-l îngrijim corespunzător, pentru cele mai bune rezultate.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mai multe imagini de la evenimentul de lansare Toleriane Ultra în România găsești în galeria foto de mai sus!

Foto: Vlad Chirea

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!