Cum eviți iritațiile atunci când te epilezi cu aparatul de ras

De Unica.ro, pe
Odată cu venirea verii, epilatul devine cel mai hot subiect al sezonului. Iar dacă alegi să te epilezi cu aparatul de ras, pentru a economisi timp sau pentru că vrei să eviți durerea epilatului cu alte metode, cu siguranță că iritațiile te-ar putea speria. Și totuși, aparatele de ras moderne, concepute special pentru femei, sunt făcute în așa fel încât iritațiile pot fi evitate cu ușurință, mai ales dacă urmezi câțiva pași importanți.

Uite ce poți face pentru a evita iritațiile după epilat

Exfoliază-ți pielea săptămânal

O dată pe săptămână este indicat să îți exfoliezi pielea cu un produs dedicat, care te va ajuta să înlături celulele moarte de la suprafața epidermei. Acest proces nu ar trebui ignorat, deoarece pregătește pielea pentru epilarea cu aparatul de ras, uniformizând-o și lăsând-o moale și catifelată.

Hidratează-ți pielea în fiecare zi

Mai ales dacă ai o piele cu tendință de uscare, e foarte important să o hidratezi zilnic. Folosește produse de hidratare atât la duș, cât și separat, după baie. Trebuie să știi că, mai ales în sezonul cald, pielea se deshidratează și din cauza soarelui, tocmai de aceea hidratarea este absolut necesară. O piele hidratată se va irita mult mai greu după epilare, comparativ cu o piele uscată.

Alege un aparat de ras special creat pentru femei

Aparatul de ras pe care îl alegi contează foarte mult, mai ales dacă vrei să eviți iritațiile. Un aparat de ras special conceput pentru pielea delicată a femeilor nu va agresa epiderma.

Un exemplu în acest sens sunt aparatele de ras Bic Miss Soleil, care au o bandă lubrifiată cu vitamina E, pentru a proteja pielea, trei lame eficiente, pentru o epilare precisă, dintr-o singură mișcare, și un design chic și elegant. În plus, cele patru culori vii ale noilor aparate de ras Bic Miss Soleil te vor cuceri din primul moment!

Mai mult decât atât, prețul avantajos al aparatelor de ras Bic Miss Soleil ne-a convins că epilatul poate fi rapid și eficient, fără durere și fără iritații, dacă alegi un produs de calitate, special conceput pentru nevoile pielii tale.

Foto: Shutterstock

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!