(P) Cum acoperi coșurile și semnele post acneice

De Unica.ro pe
Acneea nu trebuie să reprezinte o problemă pentru imaginea nimănui, iar ajutorul vine în special din partea produselor dermatocosmetice de machiaj și de îngrijire a tenului. 

Iată cum poți să acoperi coșurile și semnele post acneice în câțiva pași:

Pasul 1. Acordă atenție procesului de curățare

Îngrijirea tenului acneic trebuie să fie delicată și să se facă numai cu produse speciale, care să nu irite și mai mult tenul. Este indicat să începi prin a-ți curăța fața în fiecare seară înainte de culcare cu un gel special.

O dată pe săptămână folosește pentru o curățare în profunzime un gel exfoliant. Evită pe cât posibil produsele care conțin alcool, deoarece acestea usucă pielea, iar problema coșurilor nu se va rezolva, ci dimpotrivă, s-ar putea accentua.

Pasul 2. Hidratează-ți tenul cu un produs dedicat pielii cu tendințe de îngrășare

Chiar dacă ai probleme cu acneea, asta nu înseamnă că trebuie să sari peste hidratare. Cel puțin o dată pe zi, după curățare, răsfață-ți tenul cu un produs hidratant, dedicat tipului tău de piele.

Pasul 3. Folosește un fond de ten corespunzător tipului tău de ten

Alege un fond de ten cu o putere mare de acoperire a imperfecțiunilor, care să ofere tenului un aspect natural și un nivel optim de confort.

Recomandarea noastră: Vichy Dermablend Corectare 3D, un fond de ten cu acţiune de nivelare. Este special creat pentru tenul gras cu tendinţe acneice şi acoperă perfect semnele acneice şi post-acneice, precum şi orice alte imperfecţiuni în relief.

Aplicat corect, fondul de ten Vichy Dermablend Corectare 3D va da tenului o culoare uniformă, fără efect de mască. Tenul tău va avea un aspect neted, porii vor fi micşoraţi.

Pentru o aplicare perfectă, urmează aceşti paşi:

1.Aplică produsul pe toată fața prin mișcări de tapotare.

  1. Întinde produsul, cu vârful degetelor sau cu un burețel, din interiorul spre exteriorul feței. Este recomandat să aplici începând cu zonele cele mai afectate.
  2. Continuă prin a întinde fondul de ten spre gât, spre urechi și spre partea de sus a frunții pentru a evita efectul de mască.

Ține cont că și îngrijirea tenului acneic este deosebit de importantă. De aceea, fondul de ten Vichy Dermablend Corectare 3D conţine acid salicilic şi eperulină care, aplicate zi de zi pe ten, ameliorează aspectul imperfecţiunilor.

Află mai multe pe dermablend.unica.ro sau pe dermablend.vichy.ro

Urmărește clipul de mai jos pentru a vedea cât de ușor este să-ți acoperi imperfecțiunile tenului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui