(P) Cele mai HOT trenduri de hair-coloring ale sezonului Toamna – Iarnă 2017/2018, dezvăluite de specialiștii Saloanelor Magic

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 noiembrie 2017, 16:49
Viața este mult mai frumoasă atunci cand ai alături Hair-Stylist-ul potrivit!

Noi  am rămas fascinați de creativitatea și profesionalismul hair-styliștilor Saloanelor Magic București și le-am cerut să ne dezvăluie trendurile sezonului toamnă-iarnă, astfel încât părul nostru să țină pasul tendințelor actuale!

Magic Salon este cel mai mare lanț de saloane de înfrumusețare din Capitală. Cu 12 locatii diferite, conceptul Saloanelor Magic este gândit să ofere clienților cele mai bune servicii profesionale, la cele mai mici preturi. Pentru a se asigura de acest lucru, au beauty traineri pe coafor, manichiură și cosmetică și le oferă angajaților în permanență cursuri de specialitate.

Haideți să vedem care sunt cele mai hot trenduri de hair-coloring și, daca tot doream o schimbare, să ne lăsăm purtați de frenezia următoarelor combinații de nuanțe!

Vă garantăm că aveți de unde alege stilul preferat!

Ice – Ice Baby!

În sezonul înghețat, părul inspirat de Crăiasa Zăpezii, este foarte dorit.

Trebuie să ții cont că această minunată nuanță se obține destul de greu, în funcție de culoarea actuală a părului tău și de istoricul coloranților folosiți. Vestea bună este că Hair-Styliștii Saloanelor Magic pot ajunge la ea în totală siguranță, fără ca părul să aibă de suferit!

Ice-Ice Baby!! ❄ #whiteblonde

O postare distribuită de Saloanele Magic Bucuresti (@saloanelemagic.ro) pe

Contrastele se atrag!

Jocul luminilor și al umbrelor, generat de șuvițele deschise, în contrast cu cele închise, ne-a  fascinat în totalitate, și unde mai pui că se văd absolut minunat prinse în împletituri sau combinate în texturi diferite.

Violeturi Metalice

Nu mai e niciun secret că nuanțele de păr metalizate sunt în mare vogă!

Violetul metalizat se îmbină perfect cu accentele silver, fie că alegi șuvițe, inserții de culoare sau balayage-uri în această splendidă combinație!

Metallic Violet 🔛🔝 this season!! #hairtrends

O postare distribuită de Saloanele Magic Bucuresti (@saloanelemagic.ro) pe

Metallic Dark

Rămânând tot în sfera nuanțelor metalice, dar îndreptandu-ne către „partea întunecată” a acestora, iată câteva idei pentru adeptele părului închis la culoare!

Metallic Dark

O postare distribuită de Saloanele Magic Bucuresti (@saloanelemagic.ro) pe

Blonde Rose sau Rose Gold

De la nuanțele reci de mai sus, trecem la un hair-trend de-a dreptul HOT! Este vorba de Rose Gold!

Rose blonde

O postare distribuită de Saloanele Magic Bucuresti (@saloanelemagic.ro) pe

Tiger Eyes  –  un Balayage Altfel

Adeptele balayage-ului  își pot concentra atenția asupra unei tehnici mai noi de colorare: Tiger Eye (tradus ca Ochi de Tigru). Denumirea este inspirată de culorile pietrei semiprețioase cu același nume, care înglobează nuanțe delicioase de auriu, bronz și maro.

Acum, că ești la curent cu cele mai noi tehnici, mai ai nevoie de un Hair-Stylist pe măsură, care să știe să le dea viață!

Pentru asta, îți recomandăm să faci o vizită celui mai apropiat Salon Magic sau te poți programa direct, contactându-i telefonic, pe numărul scurt: *3000!
Îți garantăm că părul tău va deveni piesa de rezistență care va întoarce toate privirile, iar tu te vei simți absolut minunat!

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!