(P) Cearcăne, roșeață, pete pigmentare? Cum ascunzi imperfecțiunile tenului

De Unica.ro pe
Majoritatea dintre noi ne confruntăm ocazional cu diverse probleme ale tenului. Micile imperfecțiuni, precum roșeața, cearcănele sau petele pigmentare pot deveni supărătoare și ne pot afecta încrederea pe termen lung.

Totuși, acum există o modalitate eficientă pentru a le camufla, iar azi o să-ți spunem și ție secretul!

Ten impecabil? Da, acum se poate!

Indiferent de tipul de ten, dacă petele pigmentare, cearcănele sau roșeața îți dau ocazional bătăi de cap, atunci cu siguranță că și tu ți-ai dori un produs care să camufleze zonele-problemă, să îți uniformizeze culoarea pielii și să-i ofere tenului tău un aspect neted.

Ei bine, noi am găsit un astfel de produs și azi îți vom dezvălui și ție secretul unui ten impecabil –fondul de ten fluid corector Dermablend, de la Vichy.

Cu factor de protecție solară 35 și o rezistență de până la 16 ore, fondul de ten fluid corector Dermablend are o textură flexibilă și elastică, și se îmbină perfect cu tenul, conferind un aspect natural și un nivel optim de confort. Fin și în același timp cu o mare putere de acoperire, oferă calitatea senzorială a unui fond de ten lejer, dar cu un grad mare de acoperire.

De acum, cearcănele, petele pigmentare sau roșeața nu vor mai fi o problemă pentru tine și îți vei putea recăpăta încrederea în tine!

Află mai multe pe dermablend.unica.ro sau pe dermablend.vichy.ro

Iată și un tutorial demonstrativ!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui