(P) Acneea și micile imperfecțiuni nu mai sunt o problemă

De Unica.ro pe
Acneea nu este o problemă a adolescenților. Aceasta poate apărea și la 30, 40 sau 50 de ani. Ce facem atunci când acneea și micile imprefecțiuni încep să ne afecteze stima de sine? Folosim cea mai la îndemână soluție

: fondul de ten și prietenul său cel mai bun, corectorul.

Pielea frumoasă este o carte de vizită în orice societate. Vichy Dermablend fond de ten fluid corector sau Vichy Dermabled Corectare 3D te pot ajuta să ai un ten impecabil. Acneea și culoarea neuniformă a pielii vor deveni doar o amintire!

Vichy Dermablend fond de ten fluid corector acoperă cu ușurință petele pigmentare, roșeața, cearcănele și uniformizează nuanța pielii fără să dea efect de mască timp de 16 ore.

Vichy Dermablend Corectare 3D  este recomandat tenului gras cu tendințe acneice pentru că acoperă cu succes semnele acneice, semnele post-acneice și imperfecțiunile în relief. După aplicare, tenul este neted, porii sunt micșorați și zonele inflamate sunt calmate.

Urmărește clipul de mai jos pentru a vedea cum se realizează machiajul corector pentru tenul de culoare neuniformă:


Cum alegi nuanța fondului de ten?

Ambele fonduri de ten Vichy Dermablend sunt disponibile în patru nuanțe: 15 Opal, 25 Nude, 35 Sand și 45 Gold, așa că poți găsi cu ușurință culoare care ți se potrivește cel mai bine.

La lumina zilei, aplică o cantitate mică de produs la baza gâtului, lângă ureche, de pe obraz până sub maxilar. Nuanța care se apropie cel mai bine de nuanța pielii de pe față cât și de pe gât este cea pe care o cauți.

Cum aplici fondul de ten cu acoperire mare?

Fondul de ten cu acoperire mare Vichy Dermablend se aplică repede și ușor neavând nevoie neapărat de pensule sau bureței speciali.

Pentru a ușura aplicarea, fondul de ten se încălzește cu ajutorul degetelor înainte de a fi aplicat pe ten.

Vichy Dermablend fond de ten fluid corector se aplică cu vârful degetelor începând din centrul feței către exterior. Dacă doriți să măriți gradul de acoperire pe anumite zone, puteți reaplica pe zonele afectate de cicatrici sau alte imperfecțiuni.

Vichy Dermablend fond de ten cu acțiune de nivelare se aplică pe toată suprafața tenului prin mișcări de tapotare și apoi se întinde pe toată fața cu ajutorul degetelor sau a pensulei/burețelului. Pentru că acest fond de ten nu lasă efect de mască, poate fi reaplicat pe zonele unde aveți nevoie de acoperire mai mare.

Află mai multe pe dermablend.unica.ro sau pe dermablend.vichy.ro

Urmărește clipul de mai jos pentru a vedea cum se realizează machiajul corector pentru tenul cu tendință acneică:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui