5 măşti naturale pentru păr, cu ingrediente pe care le ai acasă

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 17:36

Soarele, clorul din apa de la piscină sau apa mării sunt doar câteva dintre lucrurile care pe timpul verii îţi pot afecta destul de rău părul. Tocmai de aceea, este indicat ca în sezonul cald să acorzi mai multă atenţie podoabei tale capilare, dacă vrei să arate la fel de bine ca întotdeauna.
Iată cinci variante de măşti naturale super hidratante, realizate din ingrediente pe care le ai acasă, care te vor ajuta în cazul în care părul tău va avea nevoie…

Mască din iaurt şi miere, pentru părul degradat de soare

Amestecă un iaurt mic natural cu două linguri de miere şi aplică masca pe părul umezit, pentru aproximativ 20 de minute. Vei observa diferenţa imediat.

Mască din gălbenuş de ou şi suc de lămâie, pentru părul care are nevoie de puţină strălucire

Stoarce o lămâie proaspătă şi amestecă sucul cu două gălbenuşuri de ou. Aplică masca rezultată fie pe părul umed, fie pe părul uscat şi las-o să acţioneze până la 30 de minute. Foloseşte-o de două ori pe săptămână pentru rezultate rapide.

Mască hidratantă din avocado şi ulei de măsline, pentru părul uscat şi degradat

Pasează un avocado foarte bine copt şi amestecă piureul rezultat cu 1-2 linguri de ulei de măsline. Aplică masca rezultată pe părul uscat (obligatoriu) şi las-o să acţioneze 15-20 de minute. Apoi spală-ţi părul ca de obicei.

Mască din gălbenuş de ou şi ulei de măsline, pentru părul cu tendinţă de electrizare

Amestecă un gălbenuş de ou cu puţin ulei de măsline şi aplică masca rezultată pe părul umed, pentru 10-15 minute. Spală-te apoi ca de obicei, dar evită să te usuci prea mult cu foehnul.

Mască din suc de castravete şi bicarbonat, anti-mătreaţă

Într-o ceaşcă cu suc de castravete proaspăt stors adaugă un vârf de linguriţă de bicarbonat de sodiu. Aplică lichidul rezultat pe părul umed şi masează-ţi uşor scalpul. Foloseşte această mască de două ori pe săptămână pentru rezultate vizibile.

Descoperă mai multe măști de păr cu avocado și beneficiile lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!