Trendurile in coafura 2009

De Revista Look, pe

In 2009, povestea Wella se traduce printr-un mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit.

Trendurile in coafura 2009

In 2009, povestea Wella se traduce printr-un mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit.

Eroina este o femeie in miscare, in spatele careia se afla Creatorul. Designerul coafurii. Stilistul. Eternul maestru al formei si culorilor.

Wella Professionals a lansat trendurile pentru coafura pentru anul 2009: UTOPIA, DE LUSH, INTERSEXION si VIRTUAL LIFE. 4 trenduri, 4 linii, 4 mesaje care celebreaza sublima muza, Femeia.

Utopia
Te transporta in viitor. Dar intr-un viitor perfect, unde inovatia este prietena si aliata omului. Utopia este un trend futurist, dar care vorbeste totusi despre emotie si despre sentimente. Lumina. Inspiratie. Un orizont luminos, pastelat. Machiajul este discret si reuseste sa aduca delicatete acestei tehnologii feminine de stil.

Utopia vorbeste despre un par dinamic, platinat, blond si pur in acelasi timp, cu forme futuriste. Elegante. Pline de prestanta.

De-Lush
De-Lush este o stare de spirit. O atitudine de acceptare a ceea ce suntem. Si armonia cu tine insati incepe de aici. De-Lush este senzual. Feminin.Fluid.

Cu miscari senzuale si provocatoare. Parul are volum si stralucire. E valurit, curbat, ondulat. Culorile calde precum auriul, castaniul, cuprul, rosul cald imbratiseaza styling-ul si ii dau farmec.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!