Creatie in coafura

De Revista Look, pe

Secret Fashion Hair 2009. Prima editie a unui show – concurs de coafura si design pentru tinerii stilisti.

Creatie in coafura

Secret Fashion Hair 2009. Prima editie a unui show – concurs de coafura si design pentru tinerii stilisti.

Secret Fashion Hair 2009 – creatie in coafura. Un eveniment creat si sustinut de Londa Professional si FHT ( Fantasy Hair Team).


Radu Serban si echipa Fantasy Hair Team au dat tonul creatiei la capitolul coafuri. Vis, realitate, poveste, clasic, postmodern, ideal, feminin, masculin, unic. Orice. Oricum. Oriunde. Pentru ca TU, femeie, sa te simti frumoasa. Si totusi libera. Sa fii tu insati.

Secret Fashion Hair 2009 a creat un spatiu ideal pentru intalnirea dintre tine si stilistul favorit. Real sau inca imaginar. Un spatiu de regasire si de bucurie de a trai.

Secret Fashion Hair 2009 a fost, este si va fi un show de coafura pentru cei mai buni stilisti, fie ei experimentati sau incepatori. Editia din acest an a reunit invataceii scolii de coafura Fantasy Hair Team, pentru ca de anul viitor, evenimentul sa capete o dimensiune nationala.

Stilistii au creat si recreat trendurile pentru 2009. Si le-au dat o dimensiune proprie. Cu ajutorul produselor de styling Londa Professional.


Linia de volum: Styling Mousse Strong, Styling Mousse Ultra strong, Fixativ Flexibil, Fixativ Ultra strong, Fixativ Creative, Styling Lotion, Gloss Spray.

Stralucire, elasticitate, luminozitate. Arta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!