Ingredientul-minune folosit de Nadine pentru dinţi albi

De Geo Berciu, pe Ultimul update Vineri, 02 aprilie 2021, 14:05
Nadine, cu a sa frumuseţe exotică, este o prezenţă care întoarce mereu capete, iar în momentul în care zâmbeşte, ai impresia că face reclamă la pasta de dinţi.

Nadine a dezvăluit trucul pe care ea îl foloseşte pentru a avea o dantură sănătoasă şi dinţi mereu albi. „Pentru dinţi, folosesc pasta de dinţi naturală cu uleiuri şi plante şi toată ziua mănânc cuişoare. Niciodată gumă, ci cuişoare. Râd toţi prietenii de mine că în cutii frumoase de metal, în loc să am gumă sau bombonele am cuisoare. Cuişoarele sunt un antibacterian natural şi lasă şi un miros parfumat gurii”, a dezvăluit ea într-un interviu pentru apropotv.ro.

nadine-dantura-cuisoare 1

Şi Nadine are dreptate! Specialiştii recomandă cuişoarele drept un aliat de nădejde pentru sănătate şi întărirea danturii. Datorită eugenolului din compozitie, o substanţă care combate infecţiile, inflamaţiile şi previne formarea cheagurilor de sânge, cuişoarele se folosesc pentru calmarea durerilor de dinţi fiind considerate un anestezic natural, dar şi împotriva mirosului urât al gurii provocat de dantura stricată ori infecţiile din gât.

nadine-dantura-cuisoare 2

(Sursa foto: Northfoto, Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!