Idei de coafuri și machiaje de la Săptămâna Modei din Milano

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 13:18
Zilele acestea are loc celebra Săptămână a Modei din Milano. Așadar am aruncat o privire pe colecțiile prezentate și am încercat să identificăm și câteva trenduri în materie de coafuri și machiaje pentru următorul sezon, cel de primăvară-vară 2016.

Iată ce am remarcat…

Machiajul colorat va continua să rămână în tendințe

Am văzut machiaje grafice în culori tari precum galben, roșu sau albastru-electric în mai multe prezentări. Cu certitudine îți putem spune că și în următorul sezon se vor purta machiajele colorate, așa că pregătește-ți de acum trusele cu farduri colorate!

machiajul colorat

machiajul colorat

Bobul fals este noutatea sezonului de primăvară-vară 2016


L-am văzut în foarte multe prezentări și pare că se va număra printre principalele tendințe ale următorului sezon. Dacă vrei să ieși în evidență, îl poți încerca de acum – e varianta perfectă pentru un nou look, fără intervenții dramatice!

bobul fals

Rujul roșu nu trebuie să-ți lipsească nici în 2016

Așa cum era de așteptat, rujul roșu continuă să rămână în tendințe. Poți opta pentru orice nuanță – de la roșu-aprins și până la roșu-sângeriu!

rujul rosu

Cărarea pe mijloc, un look ce merită încercat

S-a purtat și anul acesta și continuă să rămână în tendințe și anul viitor. Încearcă o astfel de cărare mai ales dacă simți nevoia unei schimbări de look rapide sau dacă vrei să încerci o ținută de inspirație hippie sau boho-chic.

cararea pe mijloc

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!