Cum să ai o pedichiură îngrijită iarna

De Unica.ro pe
Odată cu venirea iernii, pentru multe femei pedichiura nu mai reprezintă o prioritate. Nimic mai greșit, spun specialiștii! Chiar dacă nu le afișezi în public, picioarele tale tot au nevoie de atenție pentru a trece cu bine de sezonul rece.

Iată pașii pentru a avea o pedichiură îngrijită iarna:

Scufundă-ți picioarele în apă caldă

Îndepărtează orice urmă de ojă și scufundă-ți picioarele timp de zece minute în apă caldă, în care ai adăugat înainte, săruri sau uleiuri de baie. Astfel, picioarele tale vor deveni catifelate.

Exfoliază picioarele cu un produs special creat

Chiar și în sezonul rece, trebuie să elimini celulele moarte de pe călcâie. Pentru asta nu este neapărată nevoie să mergi la salon, ci poți folosi un produs special chiar la tine acasă. Recomandarea noastră: Pila electronică cu cristale de diamant Scholl Velvet Smooth™.

Scapă de unghiile care ”agață”

Nimic nu este mai deranjant decât momentele în care iei pe tine o pereche de dresuri sau de șosete, iar acestea se prind într-o unghie care s-a rupt. Așadar, pentru a evita astfel de situații, este necesar ca măcar o dată pe săptămână să îți pui unghiile la punct. Recomandarea noastră: Pila electronică pentru unghii Scholl Velvet Smooth™.

Fără ojă, doar cu lac

Sezonul rece le poate da unghiilor de la picioare un răgaz binemeritat după ce, de-a lungul verii, au fost colorate cu ojă frecvent. Acoperă-le doar cu un ulei hrănitor, care să confere unghiilor un aspect sănătos. Recomandarea noastră: Uleiul pentru îngrijirea unghiilor Scholl Velvet Smooth™.

Răsfaţă-te și tu de sărbători! Câştigă O Pilă Electronică Scholl Velvet Smooth™ din ediţia limitată de iarnă. Vezi aici cum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat