Cum îţi dai seama dacă ţi-ar sta bine cu breton

De Andreea Catrina, pe
Sezonul de primăvară-vară care urmează stă sub semnul bretonului lung. Foarte lung, exagerat de lung în unele cazuri! Dacă te gândeai deja la o schimbare de look şi, mai exact, la un breton, acum e cazul să ţi-l faci!

Şi totuşi… multe femei se întreabă dacă le-ar sta bine cu breton. Dacă şi tu te numeri printre ele, află că oricui îi poate sta bine cu breton, secretul este să alegi bretonul potrivit, în funcţie de forma feţei tale. Aşadar, primul pas pe care trebuie să-l faci este să vezi ce formă are faţa ta.

Faţă ovală

Alege un breton ceva mai scurt, care să taie optic din lungimea feţei. Eventual combină-l cu o tunsoare medie, aşa cum am văzut la Chanel.

Chanel

Faţă în formă de inimă

Bretonul asimentric este cel mai potrivit pentru tine, pentru că micşorează optic fruntea. Poţi alege orice lungime vrei, pentru că atât tunsorile lungi, cât şi cele scurte se potrivesc tipului tău de faţă. Inspiră-te de la Rodarte.

Rodarte

Faţă rotundă

Optează pentru un breton într-o parte. Va tăia optic din rotunjimea feţei tale. Am văzut acest look la Rebecca Minkoff.

Rebecca Minkoff

Faţă pătrată

Bretonul pe o parte este cel care ţi se potriveşte cel mai bine, pentru că taie optic din liniile care îţi încadrează chipul. Inspiră-te de la Peter Som.

Peter Som

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!