Cea mai bună metodă de a sparge un coş

De Amelia Matei, pe

De multe ori, coşurile îşi fac apariţia pe pielea noastră exact atunci când ne pregătim pentru o ocazie specială. Şi pentru că ne-am săturat de astfel de situaţii, a venit timpul să vorbim despre cea mai eficientă metodă prin care le putem înlătura.
Iată care sunt paşii pe care trebuie să îi faci, pentru ca a doua zi să ai din nou un ten impecabil…

Curăţarea şi pregătirea tenului

Pentru început, asigură-te că ai pielea şi mâinile curate. Spală-te cu apă şi săpun pe mâini şi foloseşte un produs de curăţare antibacterian pentru faţă. La final, şterge-ţi faţa delicat, fără a freca, cu un prosop curat.

Faza de atac

Aplică doar pe zona afectată puţină miere sau o cantitate mică de mască făcută din argilă şi apă. Las-o să acţioneze până la 15 minute. Cu foarte puţin timp înainte de a-ţi curăţa tenul, ia o dischetă demachiantă şi îmbib-o în apă caldă spre fierbinte. Ai grijă să nu te arzi, stoarce surplusul de apă şi, cât discheta este încă foarte caldă, aplic-o pe coş şi apasă uşor. Va trebui să repeţi acest proces de două-trei ori, dar crede-ne că merită.

Punctul culminant

După ce ai terminat faza de atac a coşului, iar mierea sau argila s-a curăţat, vei observa că vârful alb al coşului este din ce în ce mai vizibil. Acest lucru se întâmplă deoarece căldura stimulează colectarea materiei, care ajunge mult mai aproape de piele. Acum e momentul să iei din nou o dischetă demachiantă curată, să o înmoi în apă foarte caldă şi să apeşi uşor de la baza coşului, în direcţie ascendentă. Toată materia din interiorul coşului va ieşi la suprafaţă.

Finalul

S-ar putea ca după ce toată materia din interiorul coşului va ieşi la suprafaţă, să apară şi puţin sânge. Nu te speria şi curăţă zona cu o nouă dischetă demachiantă curată, de data aceasta îmbibată în apă rece. Calmează zona agresată cu puţină loţiune tonică la final şi bucură-te că ai scăpat de această problemă. În maxim 12 ore roşeaţa va dispărea şi ea, şi vei avea din nou un ten fără imprerfecţiuni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!