7 produse de îngrijire pe care să ți le faci cadou singură

De Unica.ro pe
În această iarnă, acceptă provocarea noastră. Nu mai aștepta ca cei dragi să-ți citească gândurile în materie de cadouri și cumpără-ți singură tot ceea ce visezi în materie de produse de îngrijire. Îți recomandăm să nu ignori următoarele produse:

Pentru picioarele care au ”muncit” din greu în acest an și au suportat încălțăminte incomodă, ia-ți SCHOLL Velvet Smooth™ Pila electronica cu cristale de diamant pentru pielea îngroșată a tălpilor + Crema pentru tratarea călcâielor crăpate K+ (cu Keratina).


Pantofii cu toc au lăsat amprente grele (sau groase, după caz) asupra picioarelor tale, așa că merită acest mic răsfăț!

Pentru gambele care au refuzat să te lase la greu, un epilator electronic roz. Fericirea stă în lucruri mărunte și… roz.

Pentru minte, dar și pentru corp, o pătură electrică. Va fi un prieten de nădejde în serile de relaxare, când lenevești pe canapea la televizor sau cu o carte în mană.

Pentru talia ta care a rămas la fel de subțire ca anul trecut, o brățară fitness care se poate conecta la smartphone-ul tăul. Activitatea ta fizică trebuie monitorizată pentru a te bucura de o sănătate de invidiat.

Pentru părul tău care s-a răzvrătit împotriva ta în fiecare dimineață, o placă de păr cu ioni activi pentru a-ți păstra coafura intactă și în anul următor.

Dacă îți mai rămân bani, nu uita și de o saună facială. Nu ți-ar strica o detoxifiere pentru piele. Tenul tău o să-ți mulțumească pentru acest răsfăț.

Pentru că manichiura este cartea de vizită a unei femei, nu îți neglija niciodată unghiile. Investește într-un set de îngrijire a unghiilor, care se va dovedi extrem de util în ritualul tău de îngrijire.

La sfârșit, nu uita de și de îngrijirea dinților. O periuță electrică îți va aduce zâmbetul înapoi, la propriu.

Răsfaţă-te și tu de sărbători! Câştigă O Pilă Electronică Scholl Velvet Smooth™ din ediţia limitată de iarnă. Vezi aici cum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat