4 idei de cadouri pe care orice femeie și le-ar dori

De Unica.ro pe
Știm cu toții că bărbații nu sunt cei mai pricepuți când vine vorba de alegerea cadourilor pentru femei. Pentru ca anul ăsta să fie mai relaxați în această privință, le-am pregătit o listă cu daruri pe care orice femeie le va aprecia. Alege unul din ele pentru mama, sora, soția sau soacra ta și garantăm că nu vei da greș.

Un încărcător portabil

Telefoanele au ”prostul obicei” să se descarce când ți-e lumea mai dragă, în special când ești pe stradă, în mașină sau la un restaurant. Așa că orice femeie dependentă de telefonul mobil – poate fi sora, soția sau colega de birou – va aprecia un încărcător portabil. Alege unul cu design interesant și suficient de mic ca să încapă în orice poșetă.

Cutii cadou pentru îngrijirea picioarelor și a unghiilor

Femeile din familie care trudesc din greu înaintea sărbătorilor – mama, soacra, soția – au nevoie de câteva momente de răsfăț. Și pentru că cele mai multe femei stau mult în picioare, în bucătărie, îți recomandăm două cutii cadou care le vor ajuta să-și facă o pedichiură perfectă.

– cutia cadou SCHOLL Velvet Smooth pila electronică cu cristale de diamant pentru pielea îngroșată a tălpilor + crema pentru tratarea călcâielor crăpate K+ (cu Keratină)

– cutia cadou SCHOLL Velvet Smooth Sistem Electronic de Îngrijire a unghiilor + ulei pentru îngrijirea unghiilor

Un uscător de păr

În sezonul rece e foarte important pentru orice femeie să aibă un uscător de păr de calitate, mai ales că în perioada asta sunt multe petreceri la care trebuie să aibă o coafură impecabilă. Dacă are deja un uscător de păr bun, s-ar putea să-i placă o perie rotativă sau o placă de îndreptat părul.

O vizită la spa sau la salon

Cam toate saloanele care se respectă îți permit să cumperi un voucher cadou. Trebuie doar să alegi suma, iar cea care îl primește va decide singură de ce servicii vrea să beneficieze. Și poți fi sigur că orice femeie va fi încântată de o vizită la spa sau la salon. După curățenia de sărbători, după atâtea feluri de mâncare pregătite, este mai mult decât binevenit un masaj, o sesiune de saună sau, de ce nu, o schimbare de look.

Răsfaţă-te și tu de sărbători! Câştigă O Pilă Electronică Scholl Velvet Smooth™ din ediţia limitată de iarnă. Vezi aici cum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească