3 idei de cadou pentru mama ta

De Unica.ro pe
Luna decembrie este extrem de solicitantă pentru ele, mamele. Pe ele pică tot greul pregătirilor de Crăciun: de la curățenia generală, alergat la cumpărături (masă festivă, cadouri pentru cei mici și cei mari etc.), până la orele interminabile petrecute în bucătărie.

Și cum în toată nebunia pregătirilor numai la ele nu se vor mai gândi, hai să o facem noi! Persoana pentru care e cel mai ușor, dar și cel mai greu totodată să faci un cadou. Cu toate acestea, dacă vrei să nu te complici și să mergi la sigur, ia-i un cadou despre care știi sigur că îi va plăcea foarte mult și îi va fi de folos.

  1. Parfumul preferat

Știi parfumul ăla minunat de care s-a îndrăgostit acum mulți ani și căruia îi e fidelă, încăpățânându-se să nu îl mai schimbe? Parfumul ăla pe care când îl simțiți – oriunde ați fi în lume – îl asociați cu “mama”, cu “acasă”? Parfumul ăla pe care îl folosește cu economie pentru că știe că așa e ea învățată, și pe care vezi că a ajuns aproape la final. Cumpără-i-l de Crăciunul acesta și îi vei aduce zâmbetul pe buze!

  1. Un robot de bucătărie

Că va dedica ore în șir pregătirii mesei de Crăciun, asta e sigur. Dar tu poți, cu un gest simplu, să îi scurtezi perioada petrecută în bucătărie: ia-i un robot de bucătărie care să-i ușureze munca. Simplu și sigur!

  1. Un set cadou pentru îngrijirea picioarelor

Chiar dacă vei insista, ca și în anii trecuți, să nu mai investească atâta efort și timp în pregătirile pentru sărbătorile de anul acesta, nu vei reuși să o convingi. Asta e clar. Și iar o vor găsi sărbătorile obosită, cu dureri în tot corpul și cu călcâiele crăpate de la orele interminabile petrecute în picioare, pentru pregătirile de Crăciun (curățenie minuțioasă în toată casa, stat la cozile nesfârșite de la supermarketuri și magazine de cadouri, gătitul pentru armata de oameni care urmează să îi treacă pragul casei etc.).

Dacă nu stă în puterile tale să previi cele de mai sus, măcar ușurează-i perioada de după. Cumpără-i un set pentru îngrijirea picioarelor. După atâta efort investit, după o lună de activitate intensă, petrecută în cea mai mare parte în picioare, merită și ea un răsfăț!

Un răsfăț binemeritat (va avea picioarele ca noi în cel mai scurt timp dacă va folosi setul pentru călcâie crăpate pe care tu i-l vei face cadou), răsfăț pe care știi sigur că nu și-l va oferi singură, deoarece ea e ultima persoană în care investește…

Răsfaţă-te și tu de sărbători! Câştigă O Pilă Electronică Scholl Velvet Smooth™ din ediţia limitată de iarnă. Vezi aici cum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat