Ce vedem în weekend la TV

De Unica.ro pe

O recomandare destul de neobişnuită, dar necesară pentru că nu vedem în fiecare zi o asemenea transmisiune: Campionatele Europene de patinaj artistic.
Sâmbătă, ne uităm la un film de pe vremea când mamele noastre purtau uniforma şi cozi împletite: „Funny Girl”, cu Barbra Streisand şi Omar Sharif. Duminică revenim în zilele noastre cu Kate Beckinsale şi Stuart Townsend.

Vineri: Patinaj artistic: Campionatele Europene de la Berna, TVR 2, 21.45
În această seară, vă aşteaptă ca în fiecare an, un adevărat spectacol de muzică, dans şi costume în ton cu poveştile prezentate pe gheaţă. Anul trecut, la Campionatul European de patinaj artistic, medalia de aur a rămas în Rusia. Nu pentru foştii campioni însă (Jana Koklova şi Serghei Noviţki, care au ocupat locul trei) ci pentru Oksana Domina şi Maxim Şabalin.

Sâmbătă: Funny Girl, ProCinema, 16.00
Filmul urmăreşte povestea vieţii actriţei de comedie Fannie Brice (Barbra Streisand, premiată la Oscar şi Globurile de Aur pentru rol), de la începuturile ei în cartierul evreiesc din New York şi până la apogeul carierei sale, cu show-urile Ziegfried Fallies, pe Broadway. Pe lângă spectacolele de varietăţi, Fannie trăieşte o tumultuoasă poveste de dragoste cu cel care îi va deveni şi soþ, Nick Arnstein (Omar Sharif). Şapte nominalizări la Oscar şi trei la BAFTA.

Duminică: Escroci ca noi, TVR 2, 20.10
Într-un apartament din Londra trăiesc Dylan (Dan Futterman) şi Jez (Stuart Townsend). Primul este american, al doilea este britanic şi amândoi sunt escroci. Pentru că au crescut prin orfelinate, cei doi şi-au propus să adune bani prin orice mijloace (mai ales ilegale), pentru a-şi construi o locuinţă de vis. Viaţa lor ia însă o altă întorsătură după ce o angajează pe Georgie (Kate Beckinsale) ca secretară.

Mai multe recomandări şi programul TV complet pe TVmania.ro.
Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro