Hai în ,,inima” insulei Tenerife!

Descoperă minunile insulei Tenerife
Vei avea posibilitatea să descoperi locuri noi cum ar fi Santa Cruz de Tenerife, San Cristobal de La Laguna sau Playa de Las Americas şi Puerto de la Cruz. Fie că te vei răsfăţa la o serie de shopping, te vei plimba pe străzile imense ale capitalei insulei Tenerife, Santa Cruz, vei gusta din preparatele delicioase tradiţionale, şi vei asculta muzica tipic spaniolă în timp ce admiri peisajele ameţitoare.

Sigur ai auzit de Defileul Barraco del Inferno (Stramtoarea Dracului), de Piramidele Guimar, de Castelul San Miguel, sau de încântătoarele plaje ale insulei, pentru că pe toate acestea le vei găsi aici.
Te vei relaxa pe Playa de las Americas, una dintre cele mai încântătoare staţiuni din Tenerife, vei fotografia cea mai emblematică clădire din Tenerife, cu o arhitectură încântătoare, Auditorio de Tenerife, vei fi acaparat de cele două turnuri gemene, Torres de Santa Cruz, cu care se mândreşte întreaga insulă, datorită faptului că sunt cele mai înalte clădiri din insulele Canare.

Iar dacă ai crezut că nu ai să faci o excursie în jurul unui port celebru, te-ai înşelat! Vei putea înota cu delfini, vei observa balenele, în staţiunea Los Cristianos, şi te vei relaxa pe cele două plaje cu nisip auriu- Playa de Los Cristianos şi Las Vista Beach. În zona Rincon vei putea avea posibilitatea să te bronzezi pe plaja cu nisip negru vulcanic cu pietricele.
Vei afla despre tradiţiile şi obiceiurile insulei vei vizita localitatea Puerto de la Cruz, care şi aceasta deţine plaje cu nisip negru vulcanic.
Plimbări opţionale
Dacă îţi plac plimbările opţionale, vei avea posibilitatea să faci turul insulei cu barca care te va duce în locuri de nebănuit, printre care Icod de los Vinos, Cordillera de Anaga, Isla de la Gomera şi în multe alte locuri deosebite din Tenerife.
Madalina Isar
Sejur Senior Voyage Tenerife 8 zile
Hotel Puerto Palace 4*- de la 619 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu pensiune completa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica, Bonus: Excursie optionala ½ zi Puerto De La Cruz. Detalii pe www.sejur-circuit.ro, call center 021.310.75.11
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!