Cele mai haioase poze cu lucruri distruse de copii

De Erika Chivu, pe

Telefoane scumpe făcute bucăţi, ouă sparte pe covor, făină presărată în toată bucătăria… sunt scene care fac parte din viaţa de părinte. Iată-le pe cele mai haioase…
… care au ajuns într-o carte scrisă „în memoria” lucrurilor distruse de copii.
Exasperată de năzdrăvăniile copiilor săi, dar şi amuzată de imaginaţia lor, Julie Haas Brophy s-a decis să strângă toate pozele cu lucrurile distruse de ei şi să le publice pe un site. Din martie 2010, când a fost lansat, site-ul a primit milioane de vizite şi are foarte mulţi fani pe Facebook, aşa că Julie a decis să scoată şi o carte pe aceeaşi temă, “Sh*t My Kids Ruined”.
Iată câteva din cele mai haioase imagini.
Cele mai haioase poze cu lucruri distruse de copii

Această fetiţă a rămas singură numai câteva clipe, dar i-a fost de jauns să găsească punga cu făină şi să o împrăştie prin toată bucătăria.
Cele mai haioase poze cu lucruri distruse de copii
Acest băieţel a vrut să o ajute pe mama lui să facă o omletă, dar n-a ştiut că mâncarea se pregăteşte în bucătărie, iar ouăle se sperg într-un bol.
Cele mai haioase poze cu lucruri distruse de copii
Aceasta este cana de cafea a unei mămici care toată dimineaţa a avut de lucru prin casă. După ce a pregătit micul dejun şi a făcut curat, ea a vrut să se bucure de prima cană de cafea a zilei, dar băieţelul ei s-a gândit că nişte piese lego fac cafeaua mai bună.
Vezi şi alte poze haioase în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!