Monica Columbeanu şi-a luat fetiţa acasă

De Adina Radu, pe

După un scandal care nu mai contenea, Monica Columbeanu a reuşit să îşi vadă fetiţa şi să o ia acasă, conform ordinului judecătoresc ce o îndreptăţea să facă asta.
Fericire fără margini pentru Monica Columbeanu: după mai multe încercări eşuate de a-şi lua copilul, astăzi, în jurul orei 15:20, modelul şi-a strâns din nou fetiţa în braţe.

Prezentă în faţa reşedinţei de la Izvorani alături de avocatul său, dar şi de executorii judecătoreşti, Monica a încercat pe cale amiabilă să ia legătura cu Irinel şi să îl convingă să îi permită accesul în casă.

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, puţin după ora 15:00 s-a început executarea forţată a sentinţei judecătoreşti, adică ruperea porţilor. Înainte ca acest lucru să se petreacă, Monicăi i-a fost facilitat accesul în curtea reşedinţei, iar modelul a luat-o la fugă spre casă, nerăbdătoare să o vadă pe micuţa Irina.

Conform libertatea.ro, reîntâlnirea dintre copil şi mamă a fost emoţionantă, fetiţa fiind extrem de bucuroasă că îşi vede părintele.

Cu puţin timp în urmă, Irina a plecat de la Izvorani alături de Monica, într-o Salvare, chiar dacă se pare că fetiţa nu prezenta semne că ar suferi de rubeolă, aşa cum Irinel Columbeanu declarase.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!