Cărţi erotice pe care trebuie să le citeşti!

De Revista Unica, pe

Răsfoieşte câteva dintre cele mai importante cărţi de literatură erotică, ghiduri practice şi ficţiune. Mai multe recomandări editoriale picante…
… găseşti în numărul de octombrie al revistei Unica.

1. Justine sau nenorocirile virtuţii, Sade, Editura Trei.

Opera care îi va pune pentru totdeauna marchizului Sade pecetea de „infam”. Virtuoasa Justine îşi mărturiseşte „nenorocirile”, rămânând o întrupare a virtuţii pânăăchiarşşi în cele mai scabroase detalii.

2. Superflirt, Tracey Cox, Editura Litera Internaţional.

Vrei să înveţi cum să-i citeşti pe cei din jur ca pe o carte deschisă, să-ţi  îmbunătăţeşti vertiginos sex-appealul şi să-ţi măreşti semnificativ încrederea în tine? Lecţiile tale de flirt încep chiar acum…

3. Teama de zbor, Erica Jong, Editura Trei.
 
Savuroasă datorită poveştilor sale libertine, cartea este, de fapt, povestea unei femei foarte sensibile, care se apropie de 30 de ani şi încearcă să înţeleaga cine este şi care este sensul vieţii ei.

Cărţi erotice pe care trebuie să le citeşti!
 
4. 99 de fantezii pentru o viata sexuală împlinită, Margot Saint-Loup, Editura Nemira.

Jocuri cu roluri, conversaţii picante, scenarii fantasmatice, masaje de tot felul; să refuzi doar pentru a te abandona şi mai mult; să fii sute de femei în una singură.
 
 
5. Incest. Din  jurnalul dragostei (necenzurat), Anaïs Nin, Editura Humanitas.

Volumul „Incest” face parte din cel mai faimos jurnal erotic intrat în literatura secolului XX, mărturia unei femei capabile să-şi exprime dorinţele secrete cu acelaşi abandon „amoral” care a aparţinut dintotdeauna bărbaţilor.
 
Anais Nin developează filmul incendiar al unei pasiuni care încalcă toate tabuurile.
 
Foto: revista Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!