Javier Bardem va juca în următorul „James Bond”

De Nicoleta Galeteanu, pe

Participarea în cursa pentru Oscar oferă actorilor nu doar recunoaşterea supremă a talentului ci şi aprecierea producătorilor de la Hollywood, care au început deja să roiască…
…în jurul lui Javier Bardem cu oferte în cele mai bune producţii ale momentului.
Actorul a fost curtat, săpătmâna trecută, de producătorii celebrei francize cu spioni „James Bond”, în care actorul hispanic va juca, cel mai probabil, un rol „secret”, nedezvăluit încă.

Potrivit examiner.com, actorul britanic Daniel Craig va relua rolul principal, al agentului 007, în cel de-al 23-lea film din serie, precum şi actriţa Judi Dench, iar un rol în distribuţia filmului ar putea primi şi frumoasa Kim Kardashian.

Şi Clint Eastwood ar fi vrut rolul…

La rândul său, marele actor al western-ului, Clint Eastwood, care s-a retras din actorie în 2008, s-a arătat interesat să revină pe marile ecrane dacă ar primi un rol în celebra peliculă.

Actorul a declarat în 2008, după rolul din „Gran Torino”, că şi-a terminat cariera de actor. Acum recunoaşte că rolul James Bond l-ar tenta şi că ar fi singurul pentru care ar face rabat de la decizia pe care a luat-o.

„Aş juca dacă aş primi rolul potrivit. Însă nu caut din cauză că nu mai sunt atât de multe roluri senzaţionale diferite faţă de ce am mai jucat. Dar nu spun niciodată niciodată, ar fi interesant ceva precum James Bond”, a spus actorul. „Cred că am ajuns la acel punct în viaţă în care îmi plac poveştile cu care nu am mai avut de-a face”, a adăugat Eastwood.

2011, un an plin pentru Javier Bardem

În cazul talentatului actor, anul 2011 se anunţă de pe acum porlific profesional. Potrivit speculaţiilor din publicaţiile de porfil, Javier Bardem ar putea fi Regele Războiului în cea de-a doua parte a filmului „Clash of the Titans” (Înfruntarea titanilor).

Totodată, se aude că soţul lui Penelope Cruz va fi juca în pelicula lui Ron Howard, o ecranizare după cartea lui Stephen King, „The Dark Tower”.
Actorul, care a jucat şi în filmul „Eat, pray, love”, cu Julia Robert, se află printre favoriţi la premiilor Oscar pentru rolul din pelicula „Biutiful”.

Citeşte de ce trebuie să câştige Oscarul Javier Bardem.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!