Electrocasnice cu coeficient de inteligenţă (P)

De pe

Noua generaţie de maşini de spălat şi uscătoare de rufe Senzor IQ de la Gorenje de acum şi în România. La numai 2 luni dupa debutul de la IFA 2011, Gorenje a lansat în luna noiembrie noua generaţie de maşini de spălat şi uscătoare Sensor IQ.
Noua generaţie de maşini de spălat si uscătoare Gorenje sunt dotate cu tehnologia inteligentă SensorIQ. Aceasta controlează automat procesul de spălare şi uscare, contribuind la utilizarea optima a puterii apei si timpului. O altă tehnologia de ultimă oră, SensoCARE se ridică la aşteptările consumatorului modern prin faptul că asigură o îngrijire personalizată a rufelor.

UltraWhite şi UltraSoft

UltraWHITE, un program unic destinat rufelor albe delicate, este rezultatul priceperii experţilor Gorenje care are grijă ca rufele dumneavoastră să rămână de un alb impecabil, la o temperatură mai mică de 30°C.
Pentru noua generaţie de uscătoare, emblematice sunt uscătoarele cu condensator şi pompă de căldură, dotate cu tehnologia de uscare patentată TwinAir, care împreună cu tehnologia IonTech pentru netezirea fibrelor, oferă catifelarea şi grija UltraSOFT.
Electrocasnice cu coeficient de inteligenţă (P)
Toate acestea plasează noua generaţie de uscătoare şi maşini de spălat Gorenje printre cele mai inovatoare produse de pe piaţă.

Protecţia hainelor special adaptată nevoilor consumatorului.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro