Doi tineri proaspăt căsătoriți s-au îmbătat în luna de miere și au cumpărat hotelul în care erau cazați

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 15:49
După ce au băut câteva pahare de rom, pe o plajă din Sri Lanka, doi tineri proaspăt căstoriţi (Gina Lyon şi Mark Lee) au cumpărat hotelul în care erau cazaţi, scrie Mirror.co.uk.

cuplul-care-s-a-imbatat-in-luna-de-miere

„Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”

În prima lor seară din Sri Lanka, cuplul și câțiva angajați ai hotelului au sărbătorit pe plajă și au consumat câteva sticle de rom. Când unul dintre barmani le-a spus că împrumutul pentru hotel fusese aproape plătit, cei doi, s-au gândit că ar fi o idee bună să plătească ei restul împrumutului în valoare de 30.000 de lire sterline: „Hotelul ni s-a părut foarte ieftin și nu prea bine amenajat, dar era chiar pe plajă și avea un aspect rustic care ne-a plăcut. Când beam rom pe plajă, am aflat că mai erau de plătit doar trei ani din împrumut și că ar fi costat 10.000 de lire pe an, timp de trei ani, pentru a-l cumpăra cu totul. Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”, a povestit Gina Lyon.

hotel-din-sri-lanka

La aproape un an de când au cumpărat hotelul, cei doi l-au renovat și au pornit propria lor afacere, redenumindu-l „Lucky Beach Tangalle”. Aceştia povestesc că a doua zi, când s-au întâlnit cu proprietarii pentru a discuta preluarea împrumutului, au continuat să bea rom, așa că nu erau pe deplin conștienți când au luat decizia finală: „Doi prieteni au venit cu noi să ne fie translatori, pentru că proprietarii nu vorbeau engleză. Am căzut de acord să plătim atunci 15.000 de lire și restul până în martie 2019. Pentru că nu înțelegeam mare lucru din conversație, eu și Mark ne-am așezat la bar și am continuat să bem rom până când ne-am amețit iar”, povestește femeia.

La finalul lunii iulie, cei doi au redeschis hotelul, care are șapte dormitoare și funcționează în regim Bed&Breakfast, fiind o opțiune pentru turiștii care vor să călătorească ieftin. Aceştia au spus, însă, că au învățat ca pe viitor să ia astfel de decizii importante fără să fie sub influența alcoolului! 🙂 

Citeşte şi: Cercetătorii niponi au reuşit să fabrice alcool din lemn

Persoanele care consumă alcool cu moderaţie, mai puţin afectate de demenţă decât abstinenţii

Sursă foto: Facebook, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!