Vacanțe chic la un preț mic cu Europa Travel!

Vara este din ce în ce mai aproape, iar temperaturile urcă și ele, pe zi ce trece mai mult. Deja gândul îți zboară către vacanță, către plajele cu nisip auriu și fin, către marea limpede, în cele mai frumoase nuanțe de albatru, și către relaxarea pe care ți-o vor aduce câteva zile de odihnă într-un astfel de paradis.
Abia mai poţi aştepta concediul, să îţi împachetezi costumul de baie, pălăria de plajă, crema şi ochelarii de soare şi să pleci departe de aglomeraţie şi stres. Dar te-ai hotărât unde vei merge? Cu EUROPA TRAVEL vei avea numai de câştigat, indiferent de destinaţia aleasă, pentru că vara aceasta ai liber la sejururi de vis în cele mai chic locaţii ale momentului! Iar preţurile? Preţurile vor fi ultima ta grijă!
Descoperă Kefalonia împreună cu el
Deşi este una dintre cele mai populare destinaţii ale Greciei, Kefalonia rămâne încă misterioasă şi sălbatică, fiind ideală pentru un sejur romantic sau pentru luna de miere. Bucuraţi-vă împreună de peisajele superbe, de plajele liniştite, de aşezările pitoreşti şi nu rataţi fascinanta peşteră Melissani, parcul Ainos, mănăstirile seculare şi mai ales, celebra plaja Myrtos, una dntre cele mai frumoase 5 plaje din lume!
Preţurile pornesc de la 379 lei/persoană/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: transport autocar licenţiat, 6 nopţi cazare hotel 2*/3*, mic dejun, acces la piscină, însoţitor de grup şi asistenţă turistică locală.
Vacanțe chic la un preț mic cu Europa Travel!
Invită-ţi toţi prietenii în Corfu!
O vacanţă în Corfu, unde muntele se îmbină cu marea, oferă privirii peisaje încântătoare şi o relaxare garantată. Iar dacă îţi place mixul de plajă, sporturi acvatice, istorie, cultură şi o viaţă de noapte intensă, atunci nu există o destinaţie mai potrivită pentru tine şi prietenii tăi! Relaxati-vă împreună pe una dintre frumoasele plaje ale insulei (Paleokastritsa, Sidari, Dassia, Roda), vizitaţi câteva din cele peste 800 de biserici şi mănăstiri, luaţi parte la festivalurile care au loc aici şi distraţi-vă în zecile de cluburi.
Preţurile pornesc de la 280 Euro/persoană/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masa în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Cu prietena cea mai bună în Santorini
Santorini este tărâmul de unde porneşte mitul Atlantidei. Aici găseşti plaje cu nisipuri negre şi roşii, faleze naturale înalte de sute de metri şi peisaje extraordinare. Casele sunt de un alb orbitor, cu acoperişuri rotunjite şi par chilii săpate în lava pietrificată. Santorini este un loc perfect pentru o vacanţă împreună cu cea mai apropiată prietenă! Puteţi explora istoria şi cultura locală, vizitând situl arheologic Akrotiri (din perioada preistorica), expoziţii, biserici şi numeroasele muzee, dar şi vulcanul, constituit din două insule vulcanice (Palea si Nea Kameni).
Nu trebuie să neglijaţi nici shoppingul, deoarece aici veţi găsi o mare diversitate de suveniruri în magazinele şi buticurile locale. Preţurile pornesc de la 297 Euro/persoană/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masa în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Alege Marmaris pentru întreaga familie!
Marmaris este una dintre cele mai sofisticate staţiuni din Turcia. Aflată în locul de întâlnire dintre Marea Egee şi Marea Mediterană, aceasta oferă condiţii excelente pentru plajă, înot, sporturi acvatice (în special yachting), plimbări, shopping. Nu ocoliţi Castelul, bazarul, portul, pădurile de pin ce urcă pe versanţii care înconjoară staţiunea şi nici unul dintre cele 3 Aqua Park-uri! De asemenea, din Marmaris se pot face excursii în Rhodos, în insula Cleopatra, la Pamukkale, Efes sau Casa Fecioarei Maria. Un loc ideal pentru tine şi toţi cei dragi! Preţurile pornesc de la 199 euro/persoană/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite.
În tarif sunt incluse: transport autocar licenţiat, 6 nopţi cazare hotel 3*/4*, All inclusive, însoţitor de grup şi asistenţă turistică locală. Oricare ar fi formula preferată, alături de familie sau prieteni, acum ai ocazia să pleci în vacanţa vieţii tale! Tu nu trebuie decât să îţi alegi ţinuta de plajă. De restul se ocupă EUROPA TRAVEL!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!