Paul Walker este noua imagine a Davidoff COOL WATER

De Revista Look, pe

Paul Walker este noua imagine a Davidoff COOL WATER

Actorul american a cucerit Hollywood-ul cu seria de filme „The Fast and Furious”, si a dovedit dragostea sa pentru actorie si actiune în filme precum „Flags of Our Fathers” regizat de Clint Eastwood sau „Eight Below”, „Joy Ride” si „Takers”. El va relua rolul sau alaturi de Vin Diesel în „Fast Five”.

Datorita faptului ca a studiat biologia marina, Paul este cunoscut pentru pasiunea sa pentru ocean, protejarea acestuia, pentru scufundari sau surfing.

„Am o relatie foarte intima cu oceanul, iar Davidoff Cool este parfumul chintesenta al oceanului. Sunt onorat sa fiu noua imagine a acestei campanii”, a spus Paul Walker.

„Paul Walker este o alegere naturala pentru a reprezenta Davidoff Cool Water. El întruchipeaza cu adevarat valorile acestui parfum legendar. Nu numai datorita angajamentului sau personal fata de oceane, dar si pentru energia sa intensa, masculinitatea puternica si atitudinea rece care-l caracterizeaza”, a declarat Françoise Mariez, reprezentantul Coty Prestige.

Energic, intens si proaspat, Cool water Man este un parfum emblematic al casei Davidoff.A devenit best seller înca de la lansare in 1988, iar an de an milioane de sticle sunt vandute celor care ii apreciaza aroma.

Parfumul evoca vitalitatea si dinamismul oceanului, astfel aroma aerului sarat de mare se combina armonios cu notele de menta, lavanda, tutun, rozmarin, coriandru, mosc si stejar rezultând un parfum pur si contemporan care este destinat barbatilor puternici, energici si carismatici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!