Reţete raw: Tort de vanilie cremos

De Ileana Voicu Ghinea pe

Bucătăria raw a prins din ce în ce mai mult curaj şi în România.
Trebuie să recunoaştem că produsele sunt delicioase şi foarte uşor de făcut. Astăzi aducem în prim-plan o reţetă bună, bună, oreţetă simplă, o reţetă pentru toată familia. Tort de vanilie cremos.

Pentru balt avem nevoie de:

o jumătate de cană de făină caju
un sfert de cană de făină de ovăz
2 linguri de cacao pudră
2 linguri sirop de arţar
o jumătate de linguriţă de vanilie pudră
3-4 linguri apă
1 linguriţă de zeamă de lămâie
1 vârf de cuţit sare

Modul de preparare:

Toate ingredientele se pun într-un castron şi se pisează cu ajutorul unei linguri, iar apoi se transferă toată compoziţia într-un inel alimentar şi se întinde cât mai uniform posibil.

Pentru cremă aveţi nevoie de:

1 lingură cremă de cocos
2 bucăţi de avocado coapte
3 linguri sirop de arţar
1 linguriţă pudră de cacao
1 vârf de cuţit de sare
o jumătate de linguriţă de coaja rasă de portocale
2 caise deshidratate, tăiate mărunt
2-3 linguri pudră de cacao

Toate ingredientele, mai puţin caisele, se pun în blender şi se mixează până ce se obţine o pastă omogenă. După ce au căpătat consistenţa unei maioneze, se adaugă şi caisele şi se amestecă din nou. Pentru un gust intens de ciocolată se adaugă 2-3 linguri de cacao.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro