Reţete: Cârnăciori înveliţi în aluat

De Lumea Femeilor, pe

Gustoşi, apetisanţi şi rapid de gătit, cârnaţii se pot combina cu diverse garnituri. Tu ce preferi?

Ingrediente

Pentru aluat:
140 g făină;
120 g iaurt;
3 linguri ulei;
¼ linguriţă de sare
Pentru umplutură:
20 de cârnăciori mici, de bere.
Pentru decor:
1 ou;
piper negru măcinat

Mod de preparare

1. Pentru aluat se amestecă făina, sarea şi uleiul Unisol până ce acesta din urmă este bine încorporat. Apoi, se pune iaurtul.
2. Se amestecă şi se frământă până ce se obţine un aluat omogen. Se taie bucăţi de aluat în care se învelesc cârnăciorii. Aluatul se fixează peste cârnăciori cu ou bătut şi se presară piper.
3. Se dau cârnăciorii la cuptor pentru 15 minute

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!