Reţetă raw: Îngheţată de vanilie cu pepene galben fără foc

De Diana Zagrean pe

Au apărut deja pepenii galbeni de import şi aroma lor este irezistibilă. Cum căldura nu ne lasă deloc în pace, o reţetă raw plină de vitamine este exact ce avem nevoie. Iată recomandarea noastră pentru o îngheţată de vanilie cu pepene galben fără foc.
Ingrediente:
2 căni nuci caju înmuiate în apă (migdale, alune, etc.)
apă
un praf de sare
miere sau sirop de agave, în funcţie de cât vrei să fie de dulce
2 linguri unt de cacao topit
pulpa de la jumătate de pepene galben
1 păstaie de vanilie
Mod de preparare:
Toate ingredientele, mai puţin fructele, se pun în blender şi se mixează până se obşine o compoziţie cremoasă, dar nu foarte groasă.
Apoi se pun fructele tăiate în bucăţi măricele.
La final, compoziţia se toarnă în boluri de îngheţată, care se pun la congelator.
După câteva ore la rece sunt numai bune de servit.
Poftă bună!
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro