Ți-e poftă de pizza dar ții pot și te-ai cam săturat de aceeași pizza vegetariană pe care o găsești la restaurant? Îți propunem o rețetă inedită, de pizza cu cartofi și ghimbir.
INGREDIENTE
200 g cartofi,
20 g ghimbir tăiat felii,
1 blat de pizza congelat (blat subţire, nu pufos),
Curăţă cartofii de coajă, taie-i cubuleţe, aşază-i într-o tavă, stropeşte-i cu ulei de măsline şi dă-i ia cuptor pentru 30 de minute. Scoate apoi tava şi condimentează cartofii cu sare, piper, cimbru şi oregano.
Decongelează blaturile de pizza, aranjază-le în forme rotunde şi presară cartofii copţi, măslinele şi ghimbirul. Poţi, de asemenea, să adaugi şi rozmarin tocat mărunt. Dă la cuptor pizza pentru 15-20 de minute. Scoate-o când s-a rumenit blatul foarte bine.
Iată cum poți face acasă cel mai bun aluat de pizza clasic
Află mai multe despre postul Paștelui și rețete de post din cartea Rețete de post economice si usor de preparat, scrise de Sanda Marin. Descoperă peste 200 de retete de post, culese din toate regiunile României și învățături ale sfinților, pentru perioada postului. Cumpără cartea de la chioșcurile de ziare începând de luni, 26 februarie 2018, cu numai 17 lei.