REŢETE: Paste-scoici cu sos şi carne

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Vineri, 26 iunie 2020, 16:01

Invata sa prepari paste scoici cu umplutura de carne si usturoi cu sos de rosii.
► sare
► 300 grame carne tocată mixtă
► 1 ceapă medie tocată mărunt
► 5 căţei de usturoi
► piper
► boia de ardei iute
► 4 linguri sos de roşii
► oregano
► caşcaval
► 2 linguri de ulei
Încearcă şi reţeta noastră de budincă de macaroane
1 Se fierb bine pastele şi se lasă la scurs. Separat, se pregăteşte compoziţia pentru umplutură: se dau, prin maşina de tocat carnea, ceapa şi usturoiul, care apoi se amestecă fin cu puţină sare şi piper, după gust. Toată compoziţia se căleşte în cele 2 linguri de ulei încins. Când e gata, se scoate şi se pune să stea cam 20 de minute la scurs.
2 Cu această compoziţie se umplu scoicile, care se aşază într-o tavă în care s-a turnat în prealabil o ceşcuţă cu apă şi sosul făcut din sucul de roşii, boiaua de ardei iute şi oregano, amestecate. Deasupra se presară caşcaval ras şi se dă la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute.
3 Când sunt gata, se scot, se aşază pe un platou şi se servesc calde.

Nu ezita sa citesti aceste retete simple cu paste! Iti vor face viata mai usoara!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!