Claudia Pavel, din ce în ce mai senzuală

De Monica Cismaru pe 01 noiembrie 2016
Claudia Pavel (31 de ani) revine cu un nou single în limba română și cu un videoclip, intitlat „Déjà vu“, în care își pune în evidență silueta de invidiat.

Piesa este compusă de Connect-R și Theea Miculescu, iar videoclipul piesei a fost filmat la malul mării, în regia lui Alex Ceaușu. Claudia Pavel are o apariție sexy, cu ținute senzuale și miscari incendiare, așa cum ne-a obișnuit. Chiar dacă este o mamă care-și crește singură fiul în vârstă de trei ani, Noah, Claudia Pavel nu renunță la stilul provocator. Se pare că vedeta înceracă să-și relanseze cariera, înteruptă acum câtiva ani, când a plecat în Statele Unite, unde s-a îndrăgostit de un fost baschetbalist, Jeremy Lewis, tatăl lui Noah, cu care se află de ceva timp în procese de custodie asupra copilului.

claudia pavel deja-vu

Claudia Pavel a cunoscut succesul acum aproape 15 de ani, când cânta în trupa Candy. Fie că vorbim despre perioada „Candy“ sau de cariera solo, Claudia Pavel a cucerit întotdeauna publicul cu numeroase piese, de la cele în limba română, cum ar fi „Jumătatea ta“ (alături de Simplu) sau „Nu din prima seară“ (feat CRBL), la piesele cu versuri în limba engleză și videoclipurile funky „Crazy“, „Candy“, „Don’t miss missing you“, „Just a little bit“ (featuring Fat Man Scoop) etc.

claudia pavel deja-vu

În plus, de când a revenit în România din Statele Unite, în 2015, Claudia a lansat patru piese noi, „Sună-mă”, „Privilege“, „A guy like you“ și o piesă cu versuri în limba spaniolă, „Andale“.

Citește și – Alexandra Dinu joacă în thriller-ul „Unchained” alături de Adrien Brody și John Malkovich

Citește și – Alexandra Stan iubește din nou

 

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel