Ce ne aduce Luna Plină în decembrie

De Adina Radu pe 13 decembrie 2016
Luna Plină din acest an se regăsește în semnul Gemenilor și va fi punctul culminant (evenimente, sentimente și emoții) după Luna Noua din noiembrie din Săgetător. Aceasta are loc în zilele de 13 și 14 decembrie.

Luna Plină din decembrie este tot o superlună, una dintre multiplele acestui an, menită să aducă mai multă lumină acestei lumi.

Ce îți aduce Luna Plină

E probabil ca toate lucrurile pe care ai vrut să le ții ascunse acest an să ajungă la suprafață. Luna Plină este punctul final al iluminării pentru multe dintre evenimentele acestui an.

Luna Plină va aduce o energie puternică care te va ajuta să cureți și să scapi toate lucrurile care te-ai ținut în loc în 2016, pentru a putea primi energia nouă a lui 2017 și pentru a începe să privești totul dintr-o altă perspectivă.

Astrologii ne anunță că această Lună Plină activează un dreptunghi mistic sau dreptunghi just. Acesta aduce o reîncărcare cu energie aproape magică. Dreptunghiul mistic din decembrie 2016 poate deschide o nouă poartă pentru cei care sunt deschiși să primească această energie. Vei simți că ești tras din două părți, cea a trecutului, dar și cea a viitorului pentru că Luna este în opoziție cu Saturn (seriozitate, ambiție) și Jupiter este în opoziție cu Uranus (controverse).

Acest dreptunghi are ca scop găsirea unui echilibru, a securității. Nu va fi ușor, mai ales într-o lume a energiilor polare.

Luna în opoziție cu Saturn activează ambițiile și standardele înalte. Te va face să aspiri către o versiune mai bună a ta. Saturn aduce structură și organizare și Luna eleganță și echilibru. Familia va deveni centrul vieții tale și vei fi mai altruist.

Dacă 2016 a fost un an încheierilor și a renunțărilor, 2017 va fi un an al începuturilor. Un nou ciclu începe, trebuie să lași în urmă sau să rezolvi anumite probleme care ți-au afectat până acum viața.

Luna Plină din decembrie 2016 va aduce reflecție, te va ajuta să tragi linie și să vezi care au fost lecțiile de viață pe care le-ai primit în anul 2016.

Sursa foto 123rf

Citește și Fazele lunii şi somnul. Vezi dacă poţi avea insomnie când e lună plină!

Citește și Horoscop: Luna Plină ne aduce o explozie de energie

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"