Ce ar trebui să facă zodiile într-o firmă

Dacă vrei să porneşti o afacere şi te gândeşti care e postul potrivit pentru fiecare zodie, iată varianta ideală! Fiecare zodie are plusurile şi minusurile ei, care pot fi valorificate la job.

Berbec: Răzbeşte oriunde, bun agent de vânzări, e genul care dacă îl dai afară pe uşă, intră pe fereastră. Poţi să-l păstrezi şi ca bodyguard personal sau recuperator, în caz că ai clienţi datronici.

Taur: Taurul e echivalentul prosperităţii pe plan material. Ia-ţi un Taur să se ocupe de finanţele firmei, contabilitate, buget. Mânuieşte banii cu îndemânare şi poate să-i înmulţească din piatră seacă.

Gemeni: Orice ţine de comunicare, PR, marketing. Se spune că Gemenii ar fi în stare să vândă şi gheaţă eschimoşilor. Dă-i orice post pentru care ai nevoie de cineva bun de gură.

Rac:
Pune-l responsabil cu arhiva documentelor, istoricul firmei, evidenţa clienţilor… n-o să uite pe niciunul. Se descurcă şi la finanţe, alături de Taur. Ţine-l mai degrabă în linia a doua, confuntat direct cu exteriorul tinde să se inhibe.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: