Ce ar trebui să facă zodiile într-o firmă

Dacă vrei să porneşti o afacere şi te gândeşti care e postul potrivit pentru fiecare zodie, iată varianta ideală! Fiecare zodie are plusurile şi minusurile ei, care pot fi valorificate la job.

Berbec: Răzbeşte oriunde, bun agent de vânzări, e genul care dacă îl dai afară pe uşă, intră pe fereastră. Poţi să-l păstrezi şi ca bodyguard personal sau recuperator, în caz că ai clienţi datronici.

Taur: Taurul e echivalentul prosperităţii pe plan material. Ia-ţi un Taur să se ocupe de finanţele firmei, contabilitate, buget. Mânuieşte banii cu îndemânare şi poate să-i înmulţească din piatră seacă.

Gemeni: Orice ţine de comunicare, PR, marketing. Se spune că Gemenii ar fi în stare să vândă şi gheaţă eschimoşilor. Dă-i orice post pentru care ai nevoie de cineva bun de gură.

Rac:
Pune-l responsabil cu arhiva documentelor, istoricul firmei, evidenţa clienţilor… n-o să uite pe niciunul. Se descurcă şi la finanţe, alături de Taur. Ţine-l mai degrabă în linia a doua, confuntat direct cu exteriorul tinde să se inhibe.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: