Zodiile care au cele mai mari șanse să devină miliardare

De Adina Radu, pe
Unele zodii sunt ceva mai strângătoare ca altele. Astrele favorizează doar o parte din zodii. Revista Forbes a făcut o statistică a zodiilor celor mai bogați oameni din lume, majoritatea miliardari în euro sau dolari.

Zodia cu cele mai mari șanse să devină miliardară este Fecioara. Lista celor mai bogați oameni din lume este populată în mare parte de persoane născute în perioada 23 august – 22 septembrie. 12 % dintre cei mai mulți miliardari din lume sunt născuți sub semnul unui semn feminin, Fecioara.

N-ar trebui să ne surprindă, Fecioarele muncesc mult, sunt ambițioase, minuțioase și analtice. Motorul lor este dorința de a atinge perfecțiunea și nu de a strânge bani.

Fecioarele își doresc să fie utile sau să producă lucruri care sunt utile altora. E zodia care are coloana vertebrala din titan, nu se va pleca niciodată în fața nimănui. Curajoase, independente, critice și extrem de atente la ceilalți, fecioarele au toate calitățile pentru a munci și a culege roadele muncii lor. Deși, scopul lor principal nu este banul, vor reuși să-l primească și să-l strângă fără prea mult efort.

8% dintre miliardarii lumii sunt născuți în zodia Berbec. Zodia Berbec este agresivă, colerică, dar foarte muncitoare. Una dintre cele mai predispuse zodii să fie lider, Berbecul  s-a născut să conducă, nu să fie condus. Berbecul are o trăsătură de caracter în comun cu Fecioara, dorința de perfecțiune. Asta îi face să facă totul pentru a atinge sau pentru a fi cât mai aproape de ea.

Alți 8% dintre cei mai bogați oameni din lume sunt Vărsătorii. Aceștia sunt idealiști, muncitori și creativi.

Bill Gates este Scorpion. Scorpionii sunt pasionali, convingători și muncitori. Vor munci până la epuizare dacă cred în acel proiect. Calm la suprafață, misterios chiar, va ascunde ceea ce se întâmplă în interior dacă acest lucru îl va dezavantaja.

Zodia cu cele mai mici șanse de a deveni miliardară este Săgetătorul. Acesta nu are calitățile necesare pentru a face avere, este dezorganizat și deseori neserios. Compensează prin creativitate. Steven Spielberg, unul dintre cei mai bogați regizori este zodia Săgetător.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!