Două zodii care trăiesc cu o mare povară pe suflet

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2016, 18:53
Două dintre semnele pe care le regăsim în zodiac trăiesc cu o mare povară pe suflet. Una dintre zodii se teme că nu este iubită și caută încontinuu semne pentru a i se confirma că este o persoană dorită. Cealaltă trăiește cu gelozia în suflet, chiar dacă nu are motive.

Scorpionul

Sete de aventură, dorință constantă de a experimenta, suspicioasă și plină de pasiune, femeia-Scorpion va căuta tot timpul semne în jurul său pentru a vedea dacă este sau nu iubită. Prin tot ceea ce face, nativa din Scorpion încearcă să se descopere pe sine. Uneori nu îi place ce află despre propria persoană și se întreabă dacă cei din jur o plac, acceptă sau iubesc așa cum este ea sau comportamentul lor este de fațadă? Încă din copilărie a fost în competiție cu ceilalți tovarăși de joacă sau frați, iar la maturitate cu absolut toată lumea. Este o povară pe care o va duce toată viața în suflet reprezentanta acestei zodii.

Citește previziunile zilnice pentru Scorpion

Acest lucru o face să fie total nesigură pe ea, deși aparent este ”Încrederea” în persoană și îi va afecta relațiile cu cei din jur: cu părinții, frații, surorile, prietenii, precum și legătura de cuplu. Oscilează între stări de euforie și depresie care survin ca urmare a întrebările existențiale ce o macină legată de afecțiunea celor din jur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!