Venus cea nesfârşit de voluptoasă

De Corina Buhagiar pe

Protectoarea femeilor, a artelor şi a plăcerilor senzuale, Venus sau Luceafărul, cum îi spun poeţii, este guvernatoarea primăverii în deplina sa înflorire. Sfera de forţă a lui Venus cuprinde
cuprinde tot ce ţine de sentimente, dragoste, artă, manifestări graţioase, mâncare fină sau leneveală pe divan. Normal că din cauza aceasta a fost numită „Micul Benefic”.

Venus se înveleşte discretă cu un voal de compact de nori, mărind misterul. Nici chiar astronomii moderni nu i-au desluşit încă secretele, iar hărţile întocmite cu unde radio sunt la fel de nesigure sau interpretabile, la fel ca psihicul instabil al unei femei cochete.

Darurile pe care Vens le oferă unui nativ în astrograma căruia este bine aspectată sunt: plăcerea de a trăi îmbătat de simturi, simţ rafinat al esteticului, blândeţea, tandreţea şi relaţii armonioase cu sexul opus.

Dacă ai ghinionul unei Venus prost aspectate, ai parte de prea multă destrăbălare, relaţii haotice şi aducătoare de suferinţă, tulburări emoţionale, căutarea obsesiva a luxului sau lene excesivă.

Din plăcerea estetică rămâne doar o caricatură ridicolă, gen să aranjezi florile în glastă pe un vapor care se scufundă.

Venus face Balanţele frumoase şi artiste, face Taurii senzuali şi gurmanzi, aduce bucurie Peştilor mereu îndrăgostiţi. În schimb nu agreează Fecioarele prea calculate şi workaholice, iar în Scorpion şi Berbec e bulversată de activitatea prea intensă şi de luptă, la care ea renunţă bucuroasă.

Relaxată şi prietenoasă, zeiţa frumuseţii şi a farmecului îşi revarsă graţia peste această perioadă a anului, adică zodia Taurului. Nu-ţi mai sta mintea la treabă, ci mai degrabă la vacanţa de 1 Mai, te îmbată parfumul copacilor înfloriţi şi rămâi în reverie cu privirea pe fereastră, cu dragostea sau doar îndrăgosteala gâdilându-ţi inima…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro