Venus, planeta iubirii, intră în retrogradare. Cum îți influențează zodia acest aspect

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 04 octombrie 2018, 18:54
Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, intră în retrogradare și va aduce o influență mai puțin plăcută asupra tuturor zodiilor, în funcție de sectorul astrologic pe care-l guvernează.

Venus își începe mersul retrograd prin semnul Scorpion pe data de 5 octombrie și va continua să-l tranziteze până pe data de 31 noiembrie, atunci când va intra în zodia Balanță, semn pe care-l va parcurge, de asemenea, retrograd până pe 16 noiembrie. Este o perioadă a suferințelor din dragoste, a atracțiilor fatale, a evidențierii sexualității, a pasiunilor neîmplinite, chiar obsesive și bolnăvicioase, iar răzbunarea poate fi una dintre armele folosite acum. Iată cum îți influențează zodia Venus retrograd în Scorpion!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze situația financiară, în special dacă este vorba de bani proveniți din credite și moșteniri. Nativii sunt sfătuiți să nu mai cheltuie așa mult, să învețe să facă economii și nu este exclus să piardă o sursă de profit. Venus retrograd le poate aduce în prezent o fostă poveste de iubire, însă este recomandat ca nativii să nu-i dea crezare.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze relațiile cu cei din jur, în special relația cu partenerul de viață și cu partenerii de afaceri. Acolo unde au existat neînțelegeri în relație este posibil să se ia decizii radicale și nativii să se despartă. Pe de altă parte, nu este exclus ca unii nativi Taur să se îndrăgostească de un coleg de muncă sau colaborator, însă nu trebuie să-și facă mari speranțe referitor la această relație. Totodată, aspectul astral general poate cere o renegociere a contractului de muncă sau a salariului.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze relația cu colegii de muncă și cu șefii, dar și să-și reorganizeze sarcinile și responsabilitățile. De asemenea, nativii ar trebui să acorde mai multă atenție sănătății, să se odihnească mai mult și să nu facă excese alimentare. Venus le poate aduce ocazia să se îndrăgostească la drum, cu atât mai mult cu cât călătoria are legătură cu locul de muncă, de exemplu o delegație, o excursie în echipă. Nu este recomandat să pună prea mult suflet în această relație, cel puțin nu la început.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze niște relații de prietenie și, în general, anturajul de cunoștințe. Nativii ar putea încheia acele legături care nu-i mai satisfac, care nu-i mai reprezintă. Pe de altă parte, nu este exclus ca unii nativi să se îndrăgostească de o persoană din cercul de prieteni, însă nu trebuie să se aștepte la o relație de durată. Se cere mai multă atenție în ceea ce privește planurile de viitor și proiectele personale sau pe care le au împreună cu prietenii, deoarece unele lucruri s-ar putea schimba în dezavantajul nativilor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze relația cu membrii familiei și să reanalizeze situația locativă. Venus poate veni cu schimbări de locuință, iar unii nativi se pot muta cu partenerul, în timp ce alții se pot reîntoarce acasă. Relațiile de familie nu vor fi încordate, însă ar putea exista unele blocaje de comunicare. Cu toate astea, nativii vor avea ocazia să lămurească anumite aspecte și situații care implică rudele

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze relația cu rudele, dar și atitudinea vizavi de o călătorie sau de studii. Nativii ar putea să reia un curs abandonat, iar într-o călătorie nu este exclus să cunoască o persoană de care să se îndrăgostească, însă nu ar trebui să se lase orbiți și vrăjiți, ci ar trebui să rămână cu picioarele pe pământ. Este important ca în toată această perioadă să fie atenți atât la informația transmisă, cât și la cea recepționată, deoarece mesajele ar putea fi distorsionate sau înțelese greșit.

Citește și – Cum îți influențează zodia Luna Plină din Berbec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2