Venus, planeta iubirii, intră în retrogradare. Cum îți influențează zodia acest aspect

De Mădălina Manole pe

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze situația financiară, în special acel capitol care are legătură cu banii obținuți din muncă proprie. Este posibil să întâmpine niște blocaje și dificultăți în intrarea în posesie a unei sume de bani sau o colaborare care le aducea venituri suplimentare să fie stopată. Nu este exclus să apară certuri cu partenerul de cuplu ca urmare a indiferenței afișată de nativi vizavi de problemele acestuia.

Scorpion

Venus va retrograda întocmai în zodia Scorpion, pe casa personalității, iar nativii se vor concentra pe analiza propriei persoane și pe reevaluarea unor atitudini vizavi de ei înșiși, dar și de cei din jur. De asemenea, se cere revizuirea relațiilor și a parteneriatelor de afaceri.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze anumite principii și valori. Casa subconștientului, a introspecției și a meditației se va activa și nativii vor căuta să elucideze, să afle răspunsurile unor întrebări existențiale. Este posibil ca relația cu partenerul de viață sau cu cei din jur să intre în vizor și aceștia să-și dorească niște schimbări.

Capricorn

Cei născuți în zodia Cpricorn vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze relația cu prietenii și nu este exclus să încheie niște capitole în acest sens. De asemenea, planurile pe termen lung și proiectele pe care le au în desfășurare și care privesc cercul de prieteni ar putea lua o altă turnură. O serie de nativi pot deveni brusc atrași de un prieten sau de o persoană din anturaj căreia până acum nu i-au dat nici cea mai mică importanță. Nu este momentul să înceapă o relație de dragoste.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze cariera și statutul profesional. Imaginea și avansarea în funcție intră în atenția nativilor și nu trebuie să se aștepte să le fie foarte ușor să se facă remarcați. O serie de nativi se pot îndrăgosti de o persoană de la locul de muncă, fie un coleg cu funcție mare, fie de o persoană din conducere, însă se cere mai multă responsabilitate, deoarece este posibil ca un pas greșit să le afecteze iremediabil imaginea.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi forțați de Venus retrograd prin Scorpion să-și reevalueze niște principii și concepții legate de viață, de modul cum văd oamenii din jur și anumite evenimente. Nu este exclus ca nativii să plece într-o călătorie și să întâlnească un partener, însă sunt sfătuiți să facă pași mici și siguri. Pe de altă parte, nativii pot începe niște cursuri de perfecționare profesională sau pot relua niște studii abandonate.

Citește și – Chiron, Vindecătorul zodiacului, își revine în mers direct. Iată cum va influența toate zodiile!

Sursă foto: Shutrestock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2