Cum îți influențează zodia Luna Plină din Berbec

De Mădălina Manole pe 24 septembrie 2018
Luna Plină din data de 25 septembrie 2018 se formează în semnul Berbec și va influența toate zodiie, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Luna Plină din zodia Berbec este un moment important pentru toate zodiile. Timp de aproximativ două săptămâni, fiecare nativ în parte va avea ocazia să încheie o etapă din viața sa, să culeagă roadele și să deschidă un nou capitol. Iată cum influențează zodiile Luna Plină din Berbec, din data de 25 septembrie!

Berbec

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de energie pe care și-o vor canaliza către zona sentimentală. Este momentul să încheie o poveste de iubire, dacă aceasta nu-i mai satisface sau, din contră, să culeagă roadele, ceea ce poate însemna trecerea la alt nivel al relației. Totodată, nativii care s-au implicat într-un proiect alături de prieteni au ocazia acum să adune beneficiile.

Taur

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Taur încheierea unei etape la locul de muncă și demararea unor proiecte noi și le cere să acorde mai multă atenție sănătății. Este momentul să facă o introspecție și să încheie un sector din viață care nu-i mai reprezintă.

Gemeni

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia să demareze un plan de viitor alături de prieteni, însă, pe de altă parte, pot culege și roadele unui proiect mai vechi. Nativii care simt că nu mai rezonează cu niște persoane din anturaj ar putea lua decizia de a încheia o relație.

Rac

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a încheia o etapă profesională și de a porni pe o nouă direcție în carieră. Este posibil ca nativii să-ți schimbe locul de muncă sau chiar sectorul e activitate și este moemntul potrivit pentru a-și pune în valoare calitățile, pentru a se face remarcați și pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Citește și – Uranus, planeta marilor schimbări, intră în retrogradare până în martie 2019

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”