Vărsătorii intră într-un nou ciclu de viață. Ce îi așteaptă în următorii șapte ani

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 14 martie 2022, 15:58
O dată la șapte ani, fiecare nativ din horoscop întră într-un nou ciclu de viață, ce reprezintă o nouă etapă de matuzare. Așa se explică faptul că începem școala la șapte ani, primim buletinul la 14 ani, iar în unele state ești considerat major abia după ce ai împlinit vârsta de 21 de ani. Începând cu februarie 2017, va fi rândul Vărsătorilor să intre într-o nouă etapă a vieții. Află ce le-au pregătit astrele până în 2023:

Citește și – Scrisoare către un Vărsător

2017 – 2019

De la începutul anului viitor, Vărsătorii intră într-o nouă etapă a vieții lor, în care se vor redescoperi și vor învăța multe de la viață. Este o perioadă în care se dedică mult studiului și planurilor de viitor. Cei singuri, și-ar putea întâlni sufletul pereche până la finele anului 2019.

2020 – 2022


O turnură importantă a vieții Vărsătorilor va avea loc până la finele anului 2022. Este posibil să se mute definitiv într-o altă țară, unde se vor adapta cu ușurință la noul mediu. Chiar dacă sunt nevoiți să investească foarte multă energie, vor reuși să îndeplinească tot ce și-au propus.

2023

Această perioadă va fi marcată de echilibru și armonie în plan familiar pentru nativii din zodia Vărsător. După o perioadă în care au muncit foarte mult, vei culege, în sfârșit roadele. Îți vei petrece timpul călătorind, distrându-te și făcându-ți noi planuri de viață, în concordanță cu ființa care ai devenit.

Citește și – Cea mai înțeleaptă zodie – Vărsătorul

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!