Ce reţetă culinară ţi se potriveşte în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

A venit weekend-ul şi nu ştii cu ce delicii culinare să te răsfeţi pe tine şi pe cei dragi? Ideal ar fi să găteşti ceva ce ţi se potriveşte, căci pasiunea…
… cu care găteşti se simte şi în gustul mâncării.

Iată ce reţetă de gătit îţi vine ca o mănuşă şi merită să o încerci, în funcţie de zodia ta!

Berbec: tocană rece de legume

Berbecii sunt nerăbdători, aşa că în bucătărie preferi să găteşti ceva gustos şi uşor de preparat. N-ai vrea să petreci mai mult de jumătate de oră în faţa aragazului, aşa că tocana rece de legume e ideală pentru tine. Nici măcar nu trebuie să fierbi toate legumele!

Dă click pentru a vedea cum se prepară tocana rece de legume!

Taur: crap în sos de vin

Taurul adoră să gătească şi să îşi răsfeţe papilele gustative cu arome inedite. Vinul este întotdeauna ingredientul său secret, cu care obţine acea aromă pe care şi-o doreşte. Această reţetă de crap în sos de vin se preparară în aproape două ore, aşa că răbdarea Taurului este absolut necesară.

Dă click pentru a vedea cum se prepară crapul în sos de vin!

Gemeni: rulouri de pui cu spanac

Reţeta ideală pentru Gemeni este cea incredibil de uşor de preparat, dar al cărei rezultat arată foarte elaborat. De aceea încearcă să găteşti rulouri de pui cu spanac. Se prepară simplu şi repede, dar arată deosebit. Serveşte-ţi prietenii veniţi în vizită cu acest aperitiv delicios.

Dă click pentru a vedea cum se prepară rulourile de pui cu spanac!

Rac: tartă Provence

Umplutura tartei conţine brânză, ciuperci, mai multe legume şi smântână, aşa că este delicioasă şi hrănitoare în acelaşi timp, deci respectă toate cerinţele oricărui nativ în zodia Rac. Aspectul tartei îi va ademeni pe cei mici să mânânce toate legumele din interior.

Dă click pentru a vedea cum se prepară tarta Provence!

Leu: rulouri de pui cu verdeaţă şi sos bechamel

Servite la tavă şi ornate cu coriandru rulouri au un aspect foarte elegant, aşa că reţeta este potrivită acestui nativ care pune mare preţ pe prezentare. Ţi se va părea distractiv să găteşti rulourile, pentru că reţeta este una care îţi antrenează creativitatea şi dexteritatea.

Dă click pentru a vedea cum se prepară rulourile cu verdeaţă şi sos bechamel!

Fecioară: supă vitaminizantă

Îţi plac mâncărurile uşoare şi hrănitoare, în acelaşi timp. Supa vitaminizantă are ingrediente sănătoare, cum ar fi fasolea verde şi spanacul, plus că are un aspect foarte chic! Aşadar, este ideală pentru orice Fecioară pusă pe gătit!

Dă click pentru a vedea cum se prepară supa vitaminizantă!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2